Najdi forum

11 letni sin ima luskavico po dlaneh in podplatih
a ima kdo kakšen nasvet

Poglej v iskalniku malo nazaj se je kar nekaj pisalo o luskavici, mi smo pri sinu probali tudi ACTIV-H , se pa stanje ni poslabšalo glede na to da je bilo pozimi vedno hujša oblika luskavice, kot poleti. Mislim, da ACTIV-H malo pomaga, je pa zelo drago.

lep pozdrav in veliko uspeha
marija

Če hočeš te lahko povežem z gospo (piši na moj mail)ki ti lahko zrihta active H , če mi pišeš na mail, sem tudi sama že kupila pri njej . In to je res za sporbat . Gospa ti zna zelo lepo razložit o tem in potem se lahko odločiš. Za sprobat je vse.

Jaz imam luskavico 12 let, star sem 41. Dosedaj sem probal praktično vse, malo od tega pomaga. Povečini je tako da se telo navadi na določeno kremo/mazilo, so tudi obdobja ko stvar zelo zamre in drugič izbruhne. Izogibajte se raznih “zeliščarjev”, vedeti je potrebno da smo tovrstni bolniki nekako marketinška točka in dojemljivi za vse “kar pomaga”. Pri tako starem otroku obstaja velika verjetnost da bolezen skozi puberteto celo zgine, na to pa ne dajati 100% upov ker je bolezen od primera do primera zelo različna.

Vkolikor se otroku koža na dlaneh in podplatih lušči, poizkusite z mazili ali olji (ponoči naj po predhodnem mazanju nadene bombažne rokavičke – dobijo se v lekarni, in nogavice), izogibajte se agresivnim kremam in “domačim zvarkom”. Jaz sem to preizkusil in ni nič pomagalo, nasprotno.

Za vse ki niso poučeni o luskavici in jih marsikaj zanima imam dobr recept čajnih mešanic za to bolezen.Sama se borim proti temu in moram reči dokaj uspešno.Sama bolezen izvira notranje tko da jo je potrebno zdraviti notranje ne pa zunanje.Za tiste ki jih bo kaj zanimalo naj pišejo pa bom z veseljem pisala o tem.LEP DAN

Pozdravljeni!

Zasledil sem vaš članek po dveh letih in me zanima na kakšen način se vi bojujete proti tej trdovratni bolezni.Jaz je imam pr. 7 let in mi gre že na živce.
Zahvajjujem se vam za pomoč.

Lp,Samo

New Report

Close