Najdi forum

Že več kot en mesec nismo nič slišali od tebe … Kako ste?

Tudi jaz sem že mislila na vaju, kako to da se nič ne oglasiš?

Ma ne morem verjeti, danes sem hotla napisati post zanjo…pa si me prehitela…

Upam, da je stanje že boljše!!!

Vsi držimo pesti…

Oj
Oprostite čas tako beži in če grem kaj na internet sem šla samo na ringaraja ,kjer si pišemo mamice s podobnimi primeri,drugač pa sem večino časa v LJ pri moji prelepi srčici.Pa še zdravje me zelo zabava-ščitnica.Imam katastrofalne izvide in bi morala strogo mirovat;ampak kako ,ko pa imam dva otroka na dveh koncih Slovenije.Sem čisto slučajno šla na pregled in me je moja pediatrinja poslala na pregled za ščitnico.

Oh kako je težko to življenje.Ajša se še naprej nekako bori s svojimi 2970gramčki.Naslednji teden imajo kardiologi pogovor ,če bi ji predčasno operirali srček.Je pa zelo veliki riziko.Ima zelo malo možnosti za preživetje ,ampak nekako verjamem vanjo.Zdaj je odvisno samo od kirurga al bo rekel ne ali ja.Bom vam vsekakor sporočila njihovo mnenje ,da boste tudi ve držale vsaj malo pesti zanjo.

Sem zelo vesela ,da me niste pozabile in da tudi ve mislite na našo borko,čeprav imate same hude bolečine.Res hvala vam.

Lp

Draga Luša

Občudujem vaš pogum. Vse dobro vam in vaši mali lepotički.
Mislim na vaju in objem obema.

V.

Lepo, da si se oglasila. Držimo pesti za tvojo malo borko in zate!

Oj
Naša mala princeska se končno redi.Ima 3600g in čakamo magičnih 5kg ,da gre na operacijo srčka ,takrat pa bomo trepetali.

lp

Super! 🙂
Dekica na dekico, pa bo kilogramček!! :-))

Lepo, da se končno redi! Kako z veseljem bi ji dala svoje kilograme.
Držita se!

Našo pikico imamo po 8mesecih končno doma in ima že 5.500g in operacija bo v jeseni.So pa mi rekli ,da tudi če bo operacija uspešna ni nujno ,da bo dolgo živela.Ima hudo napakico.

Dokler jo bomo imeli bo ljubljena in najsrečnejša deklica na svetu.

lp

Lepo, da je pridobila na teži. Težko je, ker tako naprej veste, da je verjetno ne boste imeli dolgo ob sebi. Zelo mi je pa všeč, da si ostala pozitivna in da ji boš omogočila vse lepo.

Luša,

želim, da bi opercija uspela in da bi bila še dolgo dolgo ljubljena in najsrečnejša deklica pri Tebi.

Lahko noč.

LP PRABABI

Hvala vama!

lp in držite se kolikor se pač da!

Male Ajše NI VEČ……..danes zjutraj ji je srček prenehal biti…..pa tako lepo ji je že šlo……jočem………srce se mi trga ob misli na to……

Ajša, srček, počivaj v miru.

Upam, da Luša ne bo jezna, ker sem vam sporočila.

Draga Luša, moje iskreno sožalje.
Ajša se je rešila, sedaj pančka in je tvoj angelček. Vedno bo ob tebi in ti boš vedno z njo. Dala si ji vso svojo ljubezen in hvaležna ti je zanjo, srečna je, ker je “bila” in vedno bo tvoja hči. Hudo je, vem in resnično mi je žal.

Počavaj v miru, mala Ajša in od daleč čuvaj mamico…

Hvala, ker si povedala Blacky.

Luša, moje sožalje. Ajša je bila prava borka, lahko si ponosna nanjo. Ona pa nate, ker ima ravno tebe za mamico. Ne vem, kaj reči … tudi mi smo upali s tabo …
Blacky, hvala, ker si sporočila. Sem že zjutraj prebrala na sosednjem forumu, pa nisem povezala, da je to ravno ta punčka …

New Report

Close