lucka za Tommy-ja
Kot prvo ni bil vpleten oče, kajti on žaluje za sinčkom tako močno kot njegova mami.Otroka je ugrabil delavec, ki je pred mesecem dni delal pri družini Onofri v Parmi.Ker sta bila z ženo brez denarja, sta načrtovala ugrabitev sinčka starega komaj 18 mesecev.Pred enim mesecem, točno 2. marca so ga družini, ki je skupaj večerjala pred očmi ugrabili otroka.En mesec se je vleklo iskanje za Tommy-em, vsa Italija je čustvovala z družino…dotaknila se je resnično ta tragedija vsakega….oče je brskal in iskal rešitev povsod tudi preko interneta povezano z pedofilijo, saj na žalost se tudi dogaja da otroke odpeljejo…in …grozno.Vendar točno en mesec od ugrabitve so Tommya našli mrtvega na bregu neke reke.Zaprti so trije ljudje, ki so sodelovali pri ugrabitvi….zares zelo žalostno…še bolj zato, ker je bil mali bolan, imel je epilepsijo, zato je potreboval zdravila…. izvedelo se je tudi, da so ga ubili takoj pol ure zatem, ker je tako močno jokal…revček….res tragedija, ki jo je težko preživeti…sploh na tak način….v soboto bo pogreb malega angelčka Tommya, vsak dan pa romajo ljudje iz vsepovsod in prinašajo cvetje, kakšno risbico, igračke…na dom družine ter na mesto, kjer so Tommya našli mrtvega…..Zato, bi bilo lepo, da se spomnimo v soboto in za malega angelčka prižgemo svečko…še to v Italiji pravijo, vsaj nekaj, da jim je vsaj malo v uteho, da je malega angelčka k sebi vzel papež Pavel, in da ga bo čuval, ker je minilo ravno eno leto 2. aprila od njegove smrti , to pa je na isti dan, ko se je izvedelo za usodo Tommya.
Ajda potem pa glej še enkrat, da ne boš neumnosti pisala.
Otroka ni več starši si pa zaslužijo vse kaj drugega kot pisanje hudobij na njihov račun.
Po ugrabitvi so bili osumljeni vsi, kar je povsem logično. Krivi sta pa dve osebi, delavec in njegova žena. Oba že za zapahi.
Lučko za fantka, ki mu tudi Tommy ni ime.
Punce,
halo,
“pejte se cufat” na kaksno drugo temo.
Opravicujem se, ker sem uporabila ime Tommy, kot vsi, ki so starsem solidarnostno stali te neskoncne ure ob strani.
Angelcek je Tommaso.
Njegova zgodba je le ena izmed premnogih zalostnih, ki se dogajajo in ceprav so jo mediji razvlekli in iz nje naredili cirkus, kot smo uspele tudi me zdaj tukaj, ostaja dejstvo, da angelcki odhajajo dan za dnem.
Starsi angelckov, ki smo ze prestali tezko preizkusnjo, lahko razumemo bolecino in jo cutimo globoko v srcu.
Vsem angelckom in njihovim obupanim starsem namenjam lepe misli.
pESTI SE DRŽALA EN MESEC IN SPREMLJALA,SAJ SEM V DOBRI VERI UPALA,DA JE LE ŽIV.POVSEM PO PROŠNJAH MATERE…..
MOJE GLOBOKO SOČUSTVOVANJE………
A IT. TV VELIKO SO ODKRILI,DA SE OČE UKVARJA Z UMAZANIMI POSLI….
P.S. NISEM HOTELA NOBENEGA PRIZADET,ŽAL MI JE DA SO VČASIH OTROCI POVEZANI IN PLAČUJEJO GREHE STARŠEV….SAJ JE TUDI V SL. TEGA DOVOLJ ,SAMO OČI TREBA ODPRET
LP