Najdi forum

POZDRAVLJENI!

Po parkih sem zasledila, da imajo po gredicah postavljeno “lubje”. Mene pa zanima kje bi se to “LUBJE” splačalo kupit.

Najlepša hvala za odgovor

lp. P

Prodajajo ga v vseh vrtnarijah, okrog jurja za vrečo, ki ti pokrije kaka dva kvadrata zemlje. Trenutno imajo v Bauhausu akcijo po 400 sit za ene manjše vreče.
Miranda

v OBI-ju, cca 500 sit.

LP

Lubje je tudi v več barvah -odvisno od drevesa. Sama imam lubju podobno -sekance v mahagonij barvi (rdečkasto). Vreča v bauhausu
stane okoli 1700-2100 sit. malo dražje -ampak sam izgled vrtička je pa krasen, pa tudi plevela je bilo lani mnogoooo manj. Imam ga drugo leto..
Lp

40 kg lubja kupila v petek v obiju, stalo nekaj cez 400,00 sit

Cena lubja je odvisna od velikosti. Tisto ljubje, ki je najceneje (40 kg, 400 sit) je tako zelo mlet, da na izgled ni prav nič lep, tako, da se bolj splača kupiti nekoliko dražjega, ker je v vrečah ljubje večji in na gredicah izgleda zelo lepo.

lp

Mene pa zanima, če bi se lubje splačalo imeti tudi na zelenjavnem vrtu, pod paradižniki, bučkami, glavnato solato in kumarami. Da bi zadrževalo vlago, zatiralo plevel in da bi bučke ležale na njem in ne na zemlji. A ima kdo s tem kake izkušnje oz. vsaj kako izkušeno mnenje?

New Report

Close