Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Lovljenje na besede… ??

Lovljenje na besede… ??

Ze pol leta sem s fantom,ki ga noro ljubim.Imam pa majcen problem,ki mi zna vcasih zelo razruvat zivcke..ko se pogovarjava o bolj kocljivih temah in tako,vcasih moje besede narobe razume in je pol cel halo.Recem lahko cisto nekaj obicajnega,pa bo on razumel,kot da imam nekaj proti njemu.Sej pri sebi tudi vcasih opazim,da malo prevec na besede gledam in to je ful narobe.To me zelo moti,ker se mi zdi,da ce se prevec lovis na besede ni lih fajn.Vcasih imam tak obcutek,kot da mu morim,ampak mu sploh NE! ce primerjam z drugimi puncami,ki imajo fante pa to,sm jz se najbolj uvidevna,prjazna,pa taka ki sploh ne mori.To pa samo zato,ker ga imam fuuuuuuul rada.Kaj naj naredim,kaj mi svetujete? prosim za cimhitrejse odgovore,za vsakega sem zlo hvalezna:**

Ej, za to se sploh nimaš kaj sekirat. Sej v bistvu je on kriv, ker te narobe razume. Poskusita se enkrat o tem pogovorit. Povej mu, da te je včasih strah, da mu moriš, da tega pa vsekakor nočeš in ne počneš, ker ga neizmerno ljubiš. Ljubiš pa takšnega kot je in da tu sploh ni nobenega nasprotovanja proti njemu. Če je razumevajoč in če te res ljubi, potem bo razumel in se malo zamislil, drugače mu boš pa morala dati čas, da se…. Lepo se imej in veliko sreče!!!

gregy

Poiskusita se dogovorita, da drug drugemu že vnaprej odpuščata, karkoli bi kdo utegnil pomotoma grdega reči… Tako se bosta bistveno bolj sproščeno pogovarjala in ne bo treba več paziti na besede.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close