London
Pozdravljeni!
Odločil sem se, da si v Londonu poiščem službo in raziščem kaj mi življenje tam ponuja.
Gre kdo zraven?
Lep pozdrav!
tukaj tolk malo dezuje da kar kes ni. problem je ker skos piha.
o čem ti? kakšne punce??
DEZNIK ne pozabi vzet pa vetrovko:)
hey!
jaz mam podobne načrte za to poletje, natančneje vrjetno avgusta in septembra, ker si moram prej zasluziti denar.
kaj si ze kaj nacrtoval svoje “potovanje”, ali je to tako zelo spontano?
ce ja, mi prosim lahko posljes na e-mail kake naslove, kamor se lahko obrnem za delo in stanovanje.
kdaj nameravas oditi in za koliko casa? smem vprasat koliko si star?
lep pozdrav!!!!!!!!
Tasha
V London grem vsaj trikrat letno. Tam se počutim kot doma.
Odvisno, kaj bi delal.
Obstaja pa ena pot, ki bi ti zagotovo dala delo in državljanstvo: uspešno opravljena licenca Microsofta (torej računalništvo, tečaj je zelo drag, izpiti zelo težki).
Z možem veliko potujeva. Nazadnje sva bila na daljšem potovanju na Novi Zelandiji. Šla sva kot turista, dobila takoj delovno vizo in ni za verjet, na vse časopisne oglase tudi delo. Tudi po tri ugodne naenkrat. Oba sva izobražena, vendar sva dobila fizično delo (ki sva ga tudi opravljala). Lahko bi si pridobila državljanstvo postopoma in z manjšimi ali večjimi mukami, vendar sva se vrnila. Mož sedaj končuje licenco za Microsoft in s tem so nama vrata odprta v bistvu povsod.
Kaj bi delal, kaj znaš? In ti lahko morda pomagam.
mollflanders,
kaj nam lahko zaupaš kaj več podatkov glede microsoftovega tečaja? kam se obrniti, kako dolgo traja, da se naredi, koliko konkretnoje za plačat, kaj zahtevajo… hvala!
Forum je zaprt za komentiranje.