Najdi forum

Nekaj informacij za vse, ki jih zanima transportna logistika[/url]

Tukaj je nekaj zanimvih ibformacij na temo logistika, za vse, ki jih zanima logistika[/url]:
Logistika in delovanje[/url]
Logistika[/url]
Logisrtika in svet[/url]
Logistika in pomen[/url]
Logistika in zgodovina[/url]
Logistika[/url]
Logistika[/url]

Čudno se mi zdi, da ne bi dobila službe v logistiki.

Sama sem čisto drug izobrazbeni profil, pa sem mimogrede dobila službo kot disponent manjšega podjetja, ki se ukvarja s prevozi – kar poklicali so me, ko so med ljudmi izvedeli, da znam več jezikov in da iščem službo.

To delo je zelo specifično in opažam, da marsikomu ni všeč, ko poskusi. Veliko jih samih odide. Tudi jaz si iščem prijetnejšo službo, saj mi delo ne ponuja nobenega zadovoljstva. Delam pač, ker rabim plačo. Nadrejeni se me oklepajo, ker govorim več jezikov – vsaj dva svetovna sta v tem poslu nujno potrebna.

V moji okolici opažam, da diplomirani logisti delajo vse drugo, samo v logistiki ne – ker se jim tako upira.

To je verjetno res poklic sedanjosti in prihodnosti, vprašanje je samo, kdo ga hoče opravljati.

Morda pa tvoje prošnje niso najbolj prepričljive. Poskusi poklicati na kakšno podjetje, ki je dobilo tvojo prošnjo, in vprašati, zakaj jim ne ustrezaš. Kolikor vem, priložnost radi dajo. Problem je samo, da se eni dela nikakor ne naučijo, ker je tako specifično, zato odidejo ali so odpuščeni, drugim nam gre pa tako na jetra.

No da se še jaz malo predstavim če me kdo potrebuje 🙂 sem mlada mamica (25) trenutno sem na drugi porodniški do 1.10.2013. Hkrati pa sem tudi študentka Višje prometne šole v mariboru, smer Logistika – Poslovna logistika. Zaključene imam vse izpite, diplomo pa pišem… računam, da bom najkasneje do 1.1.2014 diplomirala. Iščem kakršnokoli zaposlitev v smeri administracije, logistike, prevozov po možnosti v dopoldanskem času. Iščem redno delo v okolici Ljubljane, lahko pa tudi drugje po Sloveniji, vožnja mi ne predstavlja problema. Zelo rada delam in zelo rada se učim novih stvari. Nedelo me zelo dolgočasi. Po naravi sem komunikativna oseba, ki rada pomaga vsem okoli sebe, delovna, marljiva, spretna, dosledna, poštena,… Tuji jeziki mi sicer ne gredo najbolje, vendar sem se jih pripravljena bolje naučiti v karseda kratkem času.

Če se zanimate za mene mi lahko pišete na [email protected]

Hvala

lp

No da se se jst tuki podpisem….
Stara sm 31 let, diplomirala pred 4 leti, mati samohradnilka…. Sluzbo dobit- mission impossible…
Vsi iscejo izkusnje, nihce te noce zaposlit…
Pa sm dala ponudbo za volonterstvo, da pac dobim omenjene izkusnje…v dolocenem podjetju…
In na kaj naletim???

ODBIJEJO ME!

Ker bi jim to vzelo prevec casa?!?!?

Mislim, da bi drzava morala vsakogar, ki odbije volonterja DODATNO OBDAVCIT- in UNICIT PODJETJE!!!

Ampak pustimo drzavo… Povejte mi, kako naj jst nahranim svojega otroka? Imam univerzitetno izobrazbo prometne smeri vsakdor pa ravna s tabo kot, da si navadna smet!

A mi bo kdo sploh kdaj dal sluzbo IN NEHAL ZAJEBAVAT?!?!?!

Zahvaljujem se odgovornim!

Pa se tole! Trma kakrsna sm, sm sla do drugega delodajalca, ki je bil navdusen nad mojim pristopom…

Takoj mi je dal moznost, da se vsega naucim in pri njemu volontiram…

Take bi morala drzava nagradit… sicer se bom pa z vso mocjo potrudila in pridno delala, v zahvalo za tak odnos…

L.p.

Tudi jaz iščem službo v logistiki. Trenutno sem še študent (absolvent). Star sem 21 let. Bil sem zlati maturant, v treh letih faxa pa imam povprečje vseh izpitov 9,33. Manjka mi le še diploma.

Že sedaj kot študent pošiljam prošnje kot nor…običajno brez odgovora. Nasploh je težko dobiti že študentsko delo na tem področju, upam da bo z diplomo kaj lažje najti zaposlitev na tem področju…, saj mi je to top služba!

Če bi se kdo zanimal zame mi lahko pošlje mail na: [email protected].

LP Anže

No, da se še jaz vpišem.
Stara sem 31let.
Pravkar sem diplomirala v smeri logistika. Imam že 10 let delovnih izkušenj na tem področju. Zadnjih 12let delam pri istem podjetju v Ljubljani in bi menjala službo predvsem, zaradi nabiranja novih izkušenj in mogoče boljšega urnika.

Če kdo potrebuje logista sem na voljo.

Lp

[email protected]

kaj za vraga pocnes v logistiki fant…pravo….medicina…..farmacevt….karkoli od tega bi bilo bistveno bolje zate…in sluzba bi bila zagotovljena

rabiš sluzbo v logistiki pokliči 030696644

zanima me kaj več o tej službi že je še na voljo
lp

Tudi sam pocasi zakljucujem s studijem logistike in me zanima, ce ima pri nas kdo izkusnje s kaksnim pripravnistvom iz tega podrocja, ter katero podjetje, bi kaj taksnega ponujalo. Do sedaj sem jih kontaktiral kar nekaj, vendar v vecini nisem dobil niti odgovora, v ostalih primerih, pa so me zavrnili.

Hvala in lep pozdrav.

Mene zanima, zakaj se končno ne zaprejo faksi, ki ne producirajo zaposljivega kadra? Če ni služb, ne vem zakaj obstajajo smeri, ki jih ne ponujajo.

Verjetno da lahko profesorji služijo bajne denarce. Kaj pa odgovornost dragi moji?

pozdravljeni,

isce se oseba ki ima izkusnje na podrocju ceske/poljske (vzhodni del) ki ima izkušnje z opravljanjem voznega parka in kamionov. mu je priblizno jasno kaj dela in kako se tega lotiti.

vsi zainteresirani z izkusnjami lahko kontaktirate [email protected]

New Report

Close