Logistika
Mnogi pravijo, da je to profil prihonosti. Ne vem v kakšni trgovino delaš kot prodajalka. Probaj se zaposlit v kakšni večji trgovini oz. trgovskem podjetju, kjer boš imela več možnosti spremljati logistiko in kasneje napredovanje na to delovno mesto. Pa razna proizvodna podjetja imajo kar nakaj razpidsov za tehnične profile, od vodij proizvodnje itd.
Pod logistiko spada več profilov oz. se zadolžitve spreminjajo od podjetja do podjetja.
Lahko bi bila nabavnica, skl. manipulant, delavka na špediciji, imaš izpit za deklaranta?, obvladaš carinske postopke?
Ko sem še delala na logistiki v enem podjetju sem fakturirala, skrbela za transport, oplemenitenje, pod. dovoljenj, pregled nad car. garancijo, statistiko transportnih stroškov, kom. z dobavitelji po Evropi.
Kaj natančno bi rada delala, mi smo v zadnjih 6 mesecih zaposlili 4 nove ljudi na špediciji.
jebeš vuka….jaz pa ti tudi iz lastnih izkušenj povem, da je možno dobit v slo in lahko greš jutri na razgovor in če prideš čez njihovo sito razgovorov lahko začneš takoj. Imaš pa prav v določenih primerih, da je vuk…., ker poznam ljudi so poskusili v slo, delovne razmere, dohodek, itd v k…., ker obstaja alternativa pri severnih sosedih šli k njim in postali zadovoljni….in sam se zadnje čase tudi zmeraj bolj nagibam k temu…
lp