Logest – šibka M in slabost
Pozdravljeni!
Stara sem 32 let, za mano 2 poroda, otrok ne nameravam več imeti, ker sem letos tudi zbolela za rakom MV in bila na konizaciji.
po nekaj teh zdravljenj sem se vseeno odločila za KT.
Najprej sem dobila Diane35, po priporočilu za lepšo kožo, ampak mi je bilo takoj po jemanju zelooo slabo in zelo sem imela povečan apetit – identično kot v nosečnostih! Prekinila sem po 1. škatlici.
Ginekologinja mi je 2 meseca kasneje predpisala Logest in sem sedaj v drugem tednu 2.škatlice, problem nastopi sedaj: ALI JE MOŽNO, da se mi pojavlja slabost in malenkost pekoči občutek v bradavicah, pa tudi povečan apetit ŠELE SEDAJ, ko je pa bilo do zdaj v mesecu in pol vse OK??
slabosti so seveda znosne, in res ne bi rada prekinila z jemanjem, ker baje po 3.mesecih naj bi te težave izginile,.. rada bi počakala še malo, zanima me samo, ali se lahko pojavijo takšni znaki kot so pri meni zdaj v drugem mesecu?
Malenkost sem panična, da nisem morda zanosila, ker sem imela v prvem mesecu v tretjem tednu s.o., dan ali dva prej/potem, pa sem vzela tabletko z zamudo nekaj ur (nisem prepričana če več kot 12…) Krvavitev po koncu jemanja 1.zavojčka je sicer bila, ampak zeloo blaga in bolj kot nek izcedek rjave barve, malo rdeče. Takšne M naj bi bile tudi posledica KT?
Eno umetno prekinitev nosečnosti sem že imela pred časom, ko sem se zdravila zaradi raka, zanosila sem pri edinem spolnem odnosu, kar pomeni, da sem verjetno zelo plodna – od tod moj strah.
ne morem pregnati teh misli o morebitni nosečnosti, vem pa tudi, da so lahko ti ”znaki” posledica psihe.
Lepo prosim, če mi odgovorite, ali so lahko torej ti znaki ( malo slabosti, nekaj špikanja v bradavicah in pa malo povečan apetit) nastopili sedaj zaradi KT?
Najlepša hvala!!