LOČITEV – HELP
Spošt. g. Rejec
Mogoče je to malo zmedeno. Toda
Vsi mi svetujejo ločitev, jaz se je pa bojim ostati sam z otroki, ker so še majhni.
Po drugi strani sva tudi kdaj pa kdaj zamorjena. Povejte ali se to dagaja tudi v drugih zakonih, da pridejo krize in je potem v redu. Ali naj še malo počakam.
Pvejte mi, jaz se mu bojim povedati, da me spolno ne privlači. Ali mislite, da bi bilo
to pošteno povedati po 10 letih. Saj včasih me sp. privlači ampak on zahteva sp. odnose prevečkrat za moje potrebe. Če bi mogoče 2 krat na mesec bi bilo to čisto dovolj, za njega pa ni. Ne vam kaj naj naredim.
Pa še to mi povejte prosim. Kje bi se lahgko našlo strokovno pomoč. Jaz sem z mojimi živci že čisto na koncu. Še otroci so pogruntali, da je nekaj narobe in mi je rekel najstarejši fant- 9 let, da me ne bo pustil se ločiti. Ne vem ali je pametno ostati skupaj samo zaradi otrok. V katerem obdobju starosi otrok ločitev najbolj prizadene?
Hvala že v napre!
Pozdrav Tina
Spoštovana Tina,
temeljenega pri najboljši volji ne morem videti urrazloga , zaradi katerega bi se morala ločiti.Naveličani ste NEKE KOMPONENTE v vajinih odnosih, mogoče ste preutrujeni, kar ob treh(?) otrokih ni nič čudnega in vam zato ni toliko do spolnosti, kot če bi bili spočiti.Morda je čas, da ponovno prevetrita doložnosti in obveznosti, ki jih ima vsak od vaju do družine.v spolnosti pričakovanja, kmi jih imata pa drug do drugegaUredite si prosti čas, oziroma si ga vzemite, ker močno sumim, da ga nimate in videli boste, da bo spolnost postala privlačnejša.