Najdi forum

ljubosumnost

Zakaj so ženske med sabo tako ljubosumne in opravljive ter če je le možno te porinejo v drek!
Vedno se pritožujemo, da nam je težko, ker smo pač ženske.
A ne štekate, da si v končni fazi ženske same kopljemo jamo!?

taja, očitno imaš slabe izkušnje z ženskami, vendar to, o čemer pišeš, gotovo ni pravilo. Sama sem le redko naletela na takšne ženske, si rekla “aha” in se jih vnaprej izogibala. Sicer pa sem 8 let delala v kolektivu kjer je bilo enih 80% žensk, pa se ne morem prav nič pritoževati. Saj so bile različne in so imele vsaka svoje finte, ampak meni ni nikoli nobena naredila nič slabega, jaz pa tudi njim ne. Tudi s prijateljicami imam dobre izkušnje: v vseh teh letih me je le ena tako razočarala, da sem z njo takoj prekinila vse stike.

Ne vem kaj bi ti rekla. Mogoče se giblješ v napačnih krogih. Meni se ženske (v večini) sploh ne zdijo take kot jih/nas opisuješ.

Tudi fantje so lahko taki prdci!

popolnoma se strinjam s tem,kar je napisala taja…ej mojca,zgleda da ti se nimas tovrstnih izkusenj glede tega,ker zna biti zlo zoprno in bad,da vids kako ti neka koka mece polena pod noge in te porine u @!#$.Imela sem dost kolegic,k so se mi zdele prijazne in oh in sploh,pol cez nekaj casa pa sem zvedela,da so v bistvu najvecje hinavke in z njimi sploh nocem vec imet nobenega opravka.Sama se ukvarjam z manekenstvom in iz tega vsaj pomoje tudi izhaja njihovo ljubosumje..v mojem primeru.Imam vec moskih kolegov,ki so veliko bolj zanesljivi kot zenske in te vsaj ne tunkajo v drek,kot pa one,ki v meni vidjo samo eno konkurenco…hinavk se pa v velikem krogu (vsaj poskusam) izogibat…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close