Najdi forum

Ne pričakujem čudežnega recepta na laičnem forumu, temveč poglede in mnenja drugih, četudi čisto neznanih ljudi. Forum je samo začetek, zato o lenobi pa pridigaj komu drugemu. Mimogrede, si ti pomoč za avtorja?

Glede tega da pišem pod tem nickom, imam svoje razloge za to. Ne poznaš me, zato me govori da bežim od samega sebe. Pa lep večer še naprej želim.

Po tem, kar pišeš po forumih, je jasno da samega sebe ne sprejemaš. Kup nerešenih problemov, ki se vlečejo že leta, tujih mnenj ne sprejemaš, z ljudmi se zapletaš v konflikte, to samo pove, da si navaden jamrator, ki noče (ne da ne more) sprejet odgovornosti za svoje življenje.

Ti človek si hud bolnik, mislim na zasebno mi pišeš in groziš. Pameti si kup ne pa pomoči, ženske pa tud ne boš dobil, dokler si tak “frajer”.
Nekam se javi naj te zaprejo, ker si očitno nevaren družbi…mislim psiho…

Na to lahko samo zamahnem z roko. Če ti ni jasno, bom še enkrat napisal; vse stvari sam rešujem, le s tem zaradi česar sem to temo odprl, imam težave. Glede strokovne pomoči pa ne skrbi. Bo v redu?

Samo preveril sem, ali se te je res tako za bat kot tukaj pišeš. No, očitno si se usral. Lep dan.

Idi k psihiatru, resno. Preden komu kaj narediš in končaš na zaprtem oddelku.

Mimogrede, a si ti tisti pacient, ki najeda po vseh možnih forumih s svojim kolegom, ki še ni imel punce in sprašuje, če je to normalno?

Za take stvari obstaja Prijava moderatorju oz. administratorju. Ga bodo vsaj blokirali, če ne drugega. Pa ne pozabi na printscreen.

Ali si že bil kdaj pri kakšnem psihoterapevtu? Mogoče bi ti on znal pomagati… verjetno potrebuješ nekoga ki bi ti znal prisluhnit.
ali imaš kak ”ventil” skozi katerega sprostiš to svojo nakopičeno jezo in frustracijo? ker ta jeza bo prinesla le še zagrenjenost in nekoč te bo samo ”razneslo”…

Na koncu je vse dobro in vse ok, če to ni, potem še ni konec.

jaz pa čisto razumem občutke Frullota, ker mam jaz podobne občutke 🙁 ko vidim srečne pare, se sicer ne mislim zakadit vanje, vendar me pa obhaja globoko nezadovoljstvo, ker jaz očitno ne bom nikoli imel česa takega 🙁
šmrc

No, ja, predvsem tukaj ne gre za ljubosumje. Ljubosumje je nekaj drugega in se ga da razložit.
To je pa že bolj neke vrste psihična motnja, ki verjetno izvira iz nekih potlačenih frustracij.
Poišči si pomoč preden si po nepotrebnem uničiš lajf.

Onaniona , govoriš to meni ali Frullotu?

Če meni, ti povem da sem obiskoval psihiatra, ki je zgolj ugotovil lažjo obliko depresije.
Priznam, sem globoko zafrustriran in nezadovoljen s svojim življenjem. Prilagam link ki osvetljuje, moje prejšnje življenje : http://med.over.net/forum5/read.php?393,7697441

odkar treniram borilne veščine in sem se odselil iz domačega okolja, si začel urejati svoje življenje,nisem več agresiven, se pa ne morem znebiti negativnih misli, ljubosumja in žalosti :S
rad bi prekinil s tem, ker bodo vse punce mislile da sem posesivni psihopat. :S

Kako konkretno misliš, da bi si uničil lajf?

Ajoj, pustiš kakšen kontakt ali pa če se registriraš?

Ajoj, mišljeno je bilo za Frullota.

Frullo
Če nekoga neka takšna zadeva muči tako zelo dolgo, to definitivno ne more dobro vplivat na njegovo psiho. To je odvečno trošenje energije, emocij in vsega za nekaj, kar ni niti približno del posameznikovega življenja.
Kot so že drugi napisali, ugotovit moraš kaj je vzrok temu in začet reševat zadevo tam, pri vzroku.
Vsaka takšna zadeva lahko z leti postane huda obsesija, ki se je človek težko reši. Še posebej če ne ve točno zakaj je do tega prišlo. Lahko se nekega dne zgodi tudi, da kakšna malenkost spodbudi tudi kakšno drugo reakcijo, da enostavno neprimerno odreagiraš na tovrstno situacijo in potem imaš cel kup enih nepotrebnih problemov.
Kako si uničit lajf? Se ti ne zdi, da ima nekdo, ki se bolj ukvarja s tujimi življenji, namesto, da bi živel svojega do maksimuma, že tako ali tako na nek način uničen lajf?
Življenje je lahko tako lepo brez tovrstnih negativnih čustev. Tudi zate.

Na drugem forumu sem naletel na 2 ženski ki postaneta žalostni in zatem jezni, ko kje vidita pare. Očitno nisem osamljen primer.

Če vas je nekaj manijakov na svetu, a to kar avtomatično pomeni, da je pa stvar dobra? Se imaš navado primerjat z drugimi? Kako se ob tem počutiš?

Zato smo kar manijaki? Nikjer nisem rekel da je to zato dobro. Je pa vsekakor boljše kot pa občutke držati v sebi.

Da, imam to navado. Ko kje vidim par, me prime cel spekter občutkov: jeza, žalost, zavist. Edina tolažba mi je ta da poznam nekaj takih ki so mojih let, pa še niso imeli niti ene punce niti ni videt da se bo kam premaknilo. Ob tem se vsaj malo bolje počutim ko se v moji glavi pojavi misel nekaterim gre tukaj še slabše, dobro da nisem na njihovem mestu. Obenem me žre da v domačem kraju nikakor ne uspem najti punce, da se še nikoli nisem po mestu niti sprehodil s kakšno punco, kaj šele kaj drugega.

Torej si povsem brez izkušenj? Imeti punco ti veliko pomeni, skoraj smisel življenja in zato si depresiven, ker se čutiš da si padel na življenjskem izpitu?

Če imaš v mislih crkljanje, poljubljanje ipd, sem to že izkusil. Da si to poimenoval življenjski izpit, očitno kaže na to da gre za povsem normalno in pričakovano stvar, ki sodi k odraščanju.

Ne. mišljeno je bilo, če si že imel vezo s punco in kako dolgo je trajala? Saj veš kaj pomeni izkušnja ali pač?

Ja, veliko mi pomeni biti v zvezi. To pa ne pomeni da sedaj krčevito iščem in da bi za vsako ceno rad bil v zvezi. Imel sem 2 vezi, prva je trajala skoraj 1 leto, druga pa 4 mesece. “in?”, kaj pa zate pomeni izkušnja?

Poljubljane, crkljanje, 1- letna zveza? Meni tu nekaj ne štima, pa 27 si star. Seksal torej še nisi? Kakšna zveza je torej to bila, brez seksa? Če nisi seksal, si torej še devičnik. Zato si jezen na tiste, ki seksajo.

New Report

Close