Najdi forum

Prosim brez obsojanj. Sem v pol letni vezi z 5let starejsim zasedenim 34letnim moskim. Z bodoco zeno, pricakujeta prvega otroka. Drugace se spolno in karakterno ujameva. Vem, da ne bo nikoli moj, kar mi ustreza, saj sem zavestno sla v vezo z zasedenim. Kaj me moti, je to, da je rekel, da avgusta planira prekiniti stike, saj se bo takrat dokoncno ustalil( poroka in otrok v septembru). Dala sem mu do znanja, da ce sem mu doslej dobra, potem pa ne vec, ga niti vec nocem videti. Seveda, nisem mislila resno, pa tudi če me ne bi prepriceval, bi z njim prezivela se preostanek casa, ki nama ostaja. Ali res lahko naenkrat postane nekdo resen? 6 mesecev sva v vezi, dosedaj ga ni motilo, da imava redne spolne aktivnosti, z avgustom pa me misli “odvreci”. Moski mnenja prosim.

Seveda, vest ga peče. Mogoče potem po kakem letu bi te spet imel. Ampak nekaj časa boš sigurno na suhem.
Predlagam, da ga pustiš. Bo lažje zate, kot če on tebe pusti.

No resen sedaj, niti se nebo zresnil.

Če te ne “odvrže” je nekaj hudo narobe z njim….

Sva v vezi…,… pustil me bo ker se bo poročil in dobil prvega otroka???
Ima te , tako kot it njega za seks. Najdi si drugega.

Po mojem sam sebi meče pesek v oči. Mogoče bo zdržal kak mesec. Po prihodu dojenčka se marsikatera zveza postavi na glavo in če je bil moški že prej ranljiv za čare drugih žensk, bo potem še trikrat bolj. Mislim, da se ti ni treba ničesar bati, če bi seveda rada bila še naprej z njim (ne znam si pa predstavljati, zakaj).

Tu je možen zgolj sarkastičen odgovor. Tipičen moški odgovor se bo tako glasil: “Prosim posredujte mi kontaktne podatke.. od meseca avgusta naprej imam ravno eno ‘luknjo’…”

De omnibus disputandum..

Pa dober, kaj vam ni jasno?!?
Sami ste zapisali, da ste ZAVESTNO izbrali zasedenega in še, da VAM USTREZA, da ne bo NIKOLI vaš….?!?!…
Res niste sposobni iz vaših lastnih stavkov zaključit, da se bo nekega dne vse skupaj končalo?!
Zakaj naenkrat drama, če vam tak odnos že od samega začetka ustreza?!?

Kaj je zdaj res, vam ustreza ali ne?

Ni čudno, da so ali pa postanejo nekateri moški izkoriščevalski.
Sem ženska, ampak takšne umske nabuloze tudi mene prav z guštom spravijo v stanje, da jih popolnoma razumem (izkoriščevalske moške) (tega sicer ne podpiram).
Razumem tudi popolnoma, zakaj potem takim ženskam, kot ste sami, (madona, da upravičeno!) pravijo “glupa kokoš”.

Pa dober, kaj vam ni jasno?!?
Sami ste zapisali, da ste ZAVESTNO izbrali zasedenega in še, da VAM USTREZA, da ne bo NIKOLI vaš….?!?!…
Res niste sposobni iz vaših lastnih stavkov zaključit, da se bo nekega dne vse skupaj končalo?!
Zakaj naenkrat drama, če vam tak odnos že od samega začetka ustreza?!?

Kaj je zdaj res, vam ustreza ali ne?

Ni čudno, da so ali pa postanejo nekateri moški izkoriščevalski.
Sem ženska, ampak takšne umske nabuloze tudi mene prav z guštom spravijo v stanje, da jih popolnoma razumem (izkoriščevalske moške) (tega sicer ne podpiram).
Razumem tudi popolnoma, zakaj potem takim ženskam, kot ste sami, (madona, da upravičeno!) pravijo “glupa kokoš”.
[/quote]

Tale tvoja miselna mahinacija mi ni jasna. Zakaj misliš, da je opravičjivo, da moški izkoriščajo mentalno zaostale ženske? Saj niso krive, da so takšne. Normalen človek bo tako osebo zaščitil, ne pa izkoristil za neobvezen seks.

Lahko bi se Mal bolj spoštovala , kaj misliš ? Ker tole lepo te no prosim pa toliko prostih je .

Posnemi ga med sexom in posli noseci zeni posnetek. In napisi da ti je zal da nisi vedla da ma noseco zeno doma. In bo naenkrat samski in ga lahk osvojis, ce ma zena 5 cistih v buci.

Posnemi ga med sexom in posli noseci zeni posnetek. In napisi da ti je zal da nisi vedla da ma noseco zeno doma. In bo naenkrat samski in ga lahk osvojis, ce ma zena 5 cistih v buci.
[/quote]
Sem prepričana, da če bi to katerakoli ljubica naredila, četudi bi ga žena zapustila, bi tudi ljubimca postala bivša. Moški bi ji zameril.

Nasprotja se privlačijo… vidva pa sta si tako podobna, oba imata slab nabor moralnih vrednot, da dvomim, da bi v neki prihodnosti lahko še funkcionirala kot par pa čeprav le kot partnerja za sex.
Mislim, da bi najprej morala premisliti o svoji prihodnosti, še posebej tisti, ko boš presegla 40let življenja…

Sem prepričana, da če bi to katerakoli ljubica naredila, četudi bi ga žena zapustila, bi tudi ljubimca postala bivša. Moški bi ji zameril.
[/quote]

To je full dober nacin ki deluje. Jaz ko to povem direkt porocenim kretenom mi dajo v tisti minuti mir!

Lahko ga vprašaš kaj se je zgodilo v teh 5 mesecih od kar sta skupaj .

jaz pa poznam tak primer. tip je varal svojo punco skoraj eno leto, vmes je punca zanosila, in ko je rodila je prekinil s to drugo žensko. vem ker jo dobro poznam, bila je žalostna, skušala ga je potem parkrat zvabit nazaj ampak je rekel da tega ne bo več počel. tudi poročil se je 3 leta kasneje.

New Report

Close