Najdi forum

Ljubezen, sanje in resnicnost

Ko imas v zivljenju vse ampak se vseeno cutis neko praznino…
Ko sanjas najlepse sanje in se zbudis v kruto realnost v nek prazen prostor in si jezen na ves svet.
Imas sluzbo za katero ne ves ce bi jo se opravljal in ce je sploh prihodnost v tej sluzbi, ko ves da napredovati ne mores in cutis da si sposoben za kej vec…
Imas vse denar za prezivetje, otroke,
Partnerja… pades v neko rutino, ki je vse bolj dolgocasna, zelis si nekaj drugacnega a ne dosezes nicesar… zelis se spremeniti pa nimas volje, zelis spremeniti prehrano pa ostale nezdrave navade pa ne gre… si cedalje bolj depresiven… Potem pa sanjas tako super sanje, kjer si srecen, te opazijo, ti naklonijo ljubezen in si to kar si in te sprejemajo, ampak sanjas o drugi osebi… in se zbudis totalno jezen, vse ti gre na zivce in si jokav, saj vidis da v realnem zivljenju ni tako kot v sanjah in zabluzis dan o tem kako bi prisel v te sanje… ne vem kaj se z menoj dogaja….

Lepo pozdravljena,

glede dela, ste ocitno spoznala, da ni to tisto kar zelite, spoznala ste tudi, da zmorete vec…kje je zavzetost za akcijo? Kaj si sploh resnicno zelite?

Rutina v partnerstvu danes marsikoga ubija…ampak kdo je kriv za rutino? Kdo jo lahko preseze? Le vedva s partnerjem…Kaj sanjate? Kaksno osebo? Se ta oseba lahko prebudi v vasem partnerju?

Mislim, da morate najti sebe…kaj si zelite in strategijo, kako to doseci…Sicer boste vedno bolj nezadovoljni.

Hvala in vse dobro;

New Report

Close