Najdi forum

Zaljubil sem se v eno punco… Pa se ji ne znam približati…
In umiram od ljubezni in strahu, da me ona ne mara.

ranjen

Živjo!

Prebljižaj se ji in pozabi na strah , ker strah je votel in tega imamo samo ljudje v glavah!Če ti je toliko všeč kot praviš, boš že naredil korak, kajne!Vse kar je in kaj čutiš je v tvoji glavi ,ne moreš pa vedeti kaj čuti ona o tebi, dokler jo ne vprašaš!Vprašaj jo , saj smo vendarle ljudje , ki se sporazumevamo, ali ne?

VELIKO SREČE!

Lp:j.m.

Če ji ne boš povedal, kaj čutiš do nje, ne boš nikoli vedel pri čem si. In morda ti bo do konca življenja žal, da si bil tako strahopeten.
Ljudje bolj obžalujemo stvari, ki jih nismo naredili, kot tiste, ki smo jih.
Srečno!

na drugi strani je pa strah clovekov najvecji zaveznik…vendar ne v tej situaciji

nisi edini 🙂
lp

” Če ne riskiraš, ne profitiraš…” Pomisl, kaj imaš zgubit…Prva možnost: Al ji ne poveš in ona sploh ne zve zato – v tem primeru te sploh opazla ne bo, ti pa boš umeru od ljubezni…Druga možnost: ji poveš in mogoče ji boš všeč! Sam pozotivn misli…Tretja možnost: lahko te zavrne, kar je pribl. enako kot prva možnost… Razlika je v tem, da bo ona vedla…Če ji ne poveš, se npr. čez neki časa ne boš držal za glavo in govoril kaj si izpustil iz rok zaradi svoje sramežljivosti in strahu… Pa še ena dobra lastnost tega, da ji poveš: kakršenkoli bo odgovor…s tem si dviguješ samozavest! Mogoče te bo zavrnila…in boš na začetku obupan…ampak kasneje se boš počasi navadil, da to sploh ni tolk grozn…kajti zavrnitev bo v življenju veliko! Če boš vedno tiho, ko se boš zaljubil boš vedno ostal sam!!!

Čau!

Jz mam isti problem, kot ga imaš ti! No jz sem nardila tko, pozanimala sem se za telefonsko, mu poslala SMS (s prijatelčinega telefona) in pol je čez čas zvedu kdo sem —> konca ti pa raj ne bom povedala, ker ni preveč dobr, ampak s tem sem ti samo hotla povedat, da če boš kaj ukrenu glede tega se ti lahko celo obrestuje, če pa ne pa kaj pol, neki časa boš mal potrt, pol bo pa spet nova pršla, ki te bo vredna.

lp Maja

kako to mislis

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close