Najdi forum

Pozdravljeni!

Imam težavo, ki ne vem od kod izvira in kaj naj storim glede nje. Problem je namreč v tem, da ko spoznam kakšnega moškega (ki ima dober karakter in mi je všeč) se skoraj obvezno ‘zaljubim’ vanj (ne morem govoriti o pravi ljubezni vendar so čustva zelo močna in podobna kot pri ljubezni). Če mi ta oseba ne vrača ‘ljubezni’ se počutim zelo osamljeno, nezaželjeno in t.r. zapadem v nekakšno depresijo. Zakaj se mi to dogaja? Kako naj uredim s svojimi čustvi?
Stara sem 21 let in še nisem imela resnega fanta.

Lep pozdrav in hvala za odgovor
dijana

Spoštovana Dijana,
močno me mika, da bi vas primerjal z razvajenim otrokom ,ki hoče igračo; v ljubezni namreč zgolj ne dobivamo ampak se tudi čemu odrekamo.Vaja v odrekanju vam bo prinesla ne samo pravo izbiro ampak tudi sposobnost kvaltetnega vzdrževanja zveze.Resen fant, ki ste ga do sedaj pogrešali, bo od vas pričakoval kaj več kot samo zaljubljenost, predvsem zanesljivost in vztrajnost, za oboje pa si morate še nekoliko več prizadevati.Med drugim: spolnost jer v partnerskem odnosu preveč pomembna prvina, da bi se ji lahko povsem odrekli, deležna mora biti zato ustrezne pozornosti.

Sicer ne vem kako naj vam razložim…nimam se za razvajenega otroka, sploh ne.

Pa saj…niste razumeli mojega vprašanja oz. mogoče sem premalo podrobno opisala svoja čustva (kako je…).
Vseeno hvala za nasvet.

LP, dijana

Pa še neka malenkost….ko imam fanta, drugih niti pogledam ne.

to se ti dogaja zato, ker maš 21 let… cez par let bo drugac…
lp
r.

New Report

Close