Najdi forum

Živjo

torej, iščem mnenja, ideje, predvsem kakšen moški pogled 🙂

Kolega, poznava se že nekaj let, nikoli nisem opazila, da bi bilo kaj več med nama (mogoče sem tudi izgubila “jasen” sprejem 😀 …šala) ampak vseeno mi ne da miru.

Gremo na bistvo… kot ponavadi sms, “pridi v mesto gremo na pijačo ker je dolgčas”… moj odgovor kot ponavadi “pridem za pol ure” (saj se mi tako ne da ubadat s pisanjem in iskanjem literature po netu). Seveda sem pričakovala večjo družbo (ker zmeraj nas je več). Tokrat se dobiva sama, na vprašanje kdo še pride pa odgovor, “nihče, lahko pa še koga pokličeva, če želiš”. Moj odgovor ne, “saj bova koga srečala, pa bova videla če se priključiva oz. se on nama” (pač bil je večji dogodek poln študentov) 🙂

Mine popoldan, večer, ki je prav prijeten, poln smeha, pogovora. Prav na izzy in relax. Ob koncu večera malce zanimiv slovo z nerodnim objemom (ki mi je dal malce za razmišljat, saj se ponavadi ne objemava. Je pa tudi res, da ponavadi sva skupaj v večjih družbah.). :).

Po tem se ne slišiva ali vidiva. Ampak ta zanimiv občutek ostane. In sedaj vprašanja: Naj mu pišem? Kaj naj pišem? Kaj če se motim? Sva bila le na prijateljskem pivu ali na čem več? Imam zgolj bujno domišlijo? 🙂 Ne vem, nočem pokvarit super prijateljstva in postati kokoš 🙂

lp
Hvala za odogovore 😉

Nič ne piši, nič ne govori o temu, vsaj zdaj še ne. Če si ga začutila, če ga hočeš boš morala nekaj tudi pokazati in potem vidiš reakcijo. No pa saj si lahko odkrita. Ob pravi priložnosti ga vprašaj če si mu všeč ali pa kar povej kaj opažaš pri njemu in da mogoče je on tebi tudi…”všeč”.

V bistvu če se ti zdi da nekaj je, je to 200%. Punce majo grdo navado, da v vseh vidijo prijatelje.

Zakaj mu pa ne bi pisala? Tako kot on tebi napiše, da pridi v mesto, lahko tudi ti njemu pišeš, se ti ne zdi? Če sta prijatelja, znanca, je to nekaj popolnoma normalnega. Če bo kdaj kaj več, pa pusti času čas, naj se zgodi, če se bo:) Zaenkrat mu še ne rabiš omenjati, seveda se pa nikakor ne rabiš skriti ali čudno obnašati (čakati na njegov poziv).

AuraDion

Mine popoldan, večer, ki je prav prijeten, poln smeha, pogovora.

Cuba
Ampak drži ta: pazi, kaj si želiš, ker se lahko uresniči.Po samskih prijateljicah sodeč, so fantje zelo iskani. Samo doma ne čakaj sanjskega, pa bo! Tvoja skrb je rešljiva. Obstaja še kaj hujšega oz. kakor gledaš: s srcem, čustvi ali kot kamen.

Jaz bi mu pisala, da so dobita še nekje.

počakaj na naslednje spontano srečanje. a niso taka najslajša ?! 🙂

Potem lahko naslednjih 5 let čaka na spontano srečanje…

To ženske mislijo da je usoda. V bistvu pa večkrat moški poskrbimo da se po “naključju” srečamo s svojo simpatijo.

Usoda je laž, potrebna je akcija!

Ampak, če se želiš z neko žensko po “naključju” srečat, jo moraš naprej nekje opazit. Kdo je pa za to poskrbel? :)) 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close