Najdi forum

"Ljubavni tepih"

Zanima me samo to, kaj (predvsem dekleta) menite o porascenosti moskih prsi, glede na to da se zadnje vse vec moskih precej moskih depilira….vas porascenost privlaci/odbija (ali pa npr. moti vas partnerski odnos) ?

Lp,
Andrej

Mene osebno prej odbija, kot privlači…

tudi mene odbija, sicer pa , če bi spoznala v redu moškega ( po značaju ) , potem me tudi ljubavni tepih ne bi motil….

Men tud to ni vsec.
Najbrz zartega, ker moj fant ni porascen in pol mi je tko cist cool.

Ne maram. Vem pa, da obstajajo ženske, k jih to zlo privlači.

Zanimivi odgovori…
Potem se pa clovek vprasa, kako da se fantja tolk vazijo s tem in stejejo kocine ipd.
Men je cist vsec ce ima moski ti. ljubavni tepih, samo vse do svoje meje. Ce so dlake samo krog bradavick je smesno, ce pa je tip porascen kot medved je pa ze odbijajoce. Tako da bi lahko rekla da je pomembno obmocje ki je porasceno. Ce so samo neki flekci dlak je bedno, potem je ze bol da je brez, najlepsa pa je “T” oblika… po sredini trebuha do prs in po prsih.

Meni osebno je všeč če je malo dlak in ne goščava. Malo jih mora imeti, da ima vsaj malo “moškega” tepiha, kar ženske nimamo. Že zato jih mora imeti.

Ja, nekaj poraščenosti kar paše, se vsaj vidi, da ima moške hormone, čeprav vsaj za resnejšo zvezo to ni bistveno. Ampak, da bi se depiliral … resno bi se vprašala, kaj se dogaja na njegovem podstrešju.

zivjo,

berem tole pa sem rekla, da nekaj napisem,…Men je dobr če je fant normalno poraščen. Če je preveč je res grdo!
Tako sem vedno razmišljala oz. mislim še danes. Vendar se je z mojim možem zgodilo nekaj tragičnega.
ZGODBA: Moj mož je bil normalno poraščen, do nesreče, ki se mu je pripetila na cesti. V zdravljenje so vključili tudi hormonske tablete in ena od stranskih reakcij je bila povečana poraščenost. Uff v enem letu so mu zrastle dlake po hrbtu, prsih, ramenih, riti,…Prej je bilo normalno potem pa so dlake pričele bujno rasti. Kaj storiti? Kaj menite? Bi se vi depilirali? Kako je pri moških, če bi si depilirali ramena, hrbet,…? Mislim, da bi bilo preveč očitno, da se je depiliral.

lp
maja

Po moje je to ful grdo. Všeč mi je da je brez, da se vidjo oblikce pa sj ni treba ne vem kolk misic sm da se vid mal moskosti. Ne pa da mu greš z roko čez pa se ti prsti zapletejo u goščavi hehehe eeww.

Res je, da za resnejšo zvezo poraščenost nima kakega velikega pomena, mi je pa zelooo všeč, če moški ni poraščen. Ampak, kot sem rekla ni odločilnega pomena, ker mam zdej fantiča, ki je poraščen (hvala bogu, da ne full). Glede depilacije pa……. ja kaj vem, britje pod pazduho – OK, pa kolesarji k si brijejo noge – OK, ampak britje hrbta pa prsi, to se mi pa ne dopade. Iz izkušenj vem, da je fantom odveč že vsakodnevno britje brade, tako da ne vem kolk jih je pripravljenih na vsakodnevno depiliranje telesa. Sicer pa stvar volje in okusa.

Čau Poli

meni je ful všeč če je mal poraščen, pa da ima eno lepo obliko. če ni nč poraščen (naravno)-tud ok, sam da bi se pa depiliral…-ognjusno…

Meni je porascenost(seveda normalna) pravzaprav sexy!Med predigro se je ful dobr igrat z dlakami na trebuhu ali prsih…meni je to ful sexy!!!

Men osebno ni všeč…ok, če ma mal je še kr za preživet…ampak kaka goščava me pa ful odbija…

Men je cist ql,ce ma tip vsaj malo kocin,da zgleda vsaj moski a ne:))

Se popolnoma strinjam s tabo melanija!!:)

No, jest sem bila bolj privrženka neporaščenosti kot poraščenosti. Ampak, seveda…pol sem spoznala mojga lupčka, ki je kar obdarjen z dlakami in mi je valda postalo kul. Tko kot se on ne pritožuje nad mojim celulitisom. Sej se mava rada, a ne? A naj bi to pomenilo, da če bi punce, ki ste totalno proti dlakam, spoznale super, luškanega in oh in sploh fanta, ga ne bi hotele imet, al kaj???

Meni je seksi-samo ne preveč. Po hrbtu mi sicer ni všeč, ampak če bi fant bil, me ne bi motilo. Po moje bi mi postalo seksi.

Ima kaksen tip izkusnje z odstranjevanje dlak na hrbtu?

Hvala za odgovore!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close