Najdi forum

lizanje…

Mojmu tipu se gravža lizanje muce!!! Enostavno noče mi tega počet, pa čeprav je umita in odišavljena. Kaj nej nardim?? Men je to v iber debest in bedno mi je da bom za to prikrajšana.
??? tnx za odgovore..
p.s. pa ne mi govort, da ga pustim, ker ga ne morem.PREVEČ ga mam radaa!!

vse kaj nared: ti njemu oralno pa ga potem prasi, ce mu je pasal, pol pa mu omeni se da bi teb tut pasal to… in najbrz da te lahko razume..

Če mene vprašaš je lizanje eden najlepših, najboljših in sploh naj stvar pri sexu. Res pa ne razumem zakaj noče tega počet. Ne ve kaj zamuja. OHOHO, RES NE VE KAJ ZAMUJA!!! Pogovori se z njim. Če pa ne bo razumel pa ga prisili!?

Defenitivno se mors o tem z njim pogovort! Vprasaj ga zakaj noce, povej mu kako je tebi to vsec. Jaz bi od mojega fanta sigurno pricakovala oralni seks, predvsem zato ker mi z vaginalnim seksom se nikoli ni uspelo pridet do orgazma. Pac mi ne sede tolk kot oralni seks. Poslusala bi njegove razloge in jih poskusala z njim resit. Mogoce je imel slabe izkusnje s prejsno punco… ni tolk skrbela za higijeno ipd. Ce je imel tako izkusnjo, se mu je stvar sigurno zagabila. Pomisli da lizes tam kjer je polno umazanije, kjer nekaj smrdi kot javni WC…
Sama ne vem ce bi lahko bila z nekom, ki mu ne bi bilo do oralenga seksa. Seks je ravno tista stvar, ki loci prijateljstvo od veze. Ce v seksu en bos zadovoljna, potem res ostanita samo prijatelja. In ce bos ti nehala hodit z njim, mu jasno in glasno povej kaj je razlog. Mogoce se bo potrudil, da te bo obdrzal 😉

umita in odisavljena ze, kaj pa poklingana??? si ze kdaj pomislila na to!!!

kaj pomeni poklingana???

ok gabi, sem prebrala v postu “oralno seksanje” tvoj post in razbrala da poklingana pomeni POBRITA. A se motim? Ja, je pobrita.

Vprašaj ga, če je že jedel juho brez soli. To enako velja za seks brez lizanja, je namreč kot juha brez soli.

A ti njega pa oralno zadovoljuješ – po moje, je malo sebičen, ker se mu verjetno ne ljubi tega počet. Mogoče pa je še nedorasel za spolne igrice, kar je pri moškem malo čudno, glede na to, da so oni ponavadi prvi, ki predlagajo oralni sex. Probajta 69.

Sebicnez ;))) Ne pustit, da bi bla za to prikrajsana……Enostavn ga uprasi kje je problem in se probi pogovort z njim…

Zivjo!

Joj, nekaj bo pa narobe… Jaz sem pred casom spraseval, zakaj moja noce, da ji jo lizem, ker je men to ful da best, tako da si kar tezko predstavljam tipa, ki tega ne bi rad pocel. Bistveno pa je tole: moja filozofija je, da si mora par zaupati prav vse, in ce te resnicno ljubi, biti moral vsaj pvoedati, v cem je problem. Sam si tudi ne predstavljam, da bi zavrnil nekaj, kar bi bilo ljubljeni osebi vsec (ceprav imam sam izkusnje s tem). Torej, najprej pogovor (mogoce je pa res izkusnja s kako bivso…), potem pa razmislek, kaj je narobe v zvezi.

LP

Matej

blagor mu, sam da on tega ne ve.

A nemu je všeč če mu ga ti fafaš???
Reč da bi ti tud rada kerkat to doživela in nej mav potrpi sej s casom mu bo ratal všeč!!!! UPAJ
Če ne pa veš kaj moraš narest!!!!

Ej, jst tud ne morem lizat muce vse – ostalo pa je OK. Sem tudi jaz zavrt? A zakaj ne morem? Ne vem, ko prinesem nos zraven me stvar strašno odbija….

ce ga moti vonj se probi enkrat ful umit, pa muco lepo pobrit pol pa direkt pod jezik.. mogoce bo to kej pomagal

moj tip men liže tud rit pa če je usrana al pa ne! ti se tvojmu gravžaš! to ni ljubezen! če maš nekoga rad bi tud njegov drek žru! od moje kolegice bivši je bil isti k tvoj – ni ji hotel lizati! pol smo pa zvedeli da druge se mu pa niso gravžale!!! ej mal pomisli!!!! ne bit kura !!!

Neka koža ti diši, druga ti smrdi. (Morda je odvisno tudi od tega, koliko imaš rad).
Z nekom gre vse gladko in se super ujameš, pri drugem te moti, če pri seksu NE “ČUTI” dovolj tvojega telesa in se preveč leseno obnaša… Eno damo bi kar naprej lizal, drugo pa… V glavnem to niso čisto racionalne reči, in najbolje je, da poiskušamo poslušati svoj notranji glas…

Če te tip noče oralno zadovoljiti, pomeni, da mu to ni všeč. Morda zato, ker še tega ni poiskusil, ker se boji da ne bi dobro opravil, ker te še nima dovolj rad… V vsakem primeru po mojem prisila, oziroma zahteva ni dobra. Je pa treba že uporabiti več diplomacije in .. ČASA! Načeloma se seks z leti (če je prisoten interes z obeh strani) stalno izboljšuje in pogosto mine tudi več let, preden pride na soliden nivo.

Probaj s čololadnim prelivom ali s smetano kar mu paše.

če bi bil mal zloben in sebičen bi te k sebi povabil!

mal za šalo mal pa zares!!! ;-x

Pfej…okol muce kar mrgoli bacilov in streptokokov. Zato pa so te dišave da prekrijejo vonj po teh rečeh. V muco paše kej druzga ne pa jezik. Pol se pa še dlake zatikajo med zobe….fuj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close