Najdi forum

Zivjo,

mene pa zanima, kaj(katere knjige, clanki itd.) so vas vir informacij? Doma imam kar obsezno knjigo o zdravilnih zeliscih, vendar pa mi ne zadostuje vec…

Knjige, razne, kakor mi katera pride v roke. Se pravi, če pri kom vidim kako knjigo o zeliščih, si jo sposodim… Pa ne me vprašat, zakaj ne grem v knjižnico, ker na to vprašanje nimam odgovora. Pa v kaki reviji se kaj najde. Pa če je kaka v redu magistra v lekarni, se lahko pogovoriš (z nekaterimi ne; se mi zdi, da ne priznavajo zdravilnih učinkov zelišč).

Pravzaprav uporabljam zelo malo število zelišč; v glavnem tista, ki jih poznam že iz otroštva, vem, kako delujejo in se na njih zanesem. To so tista, ki jih je nabirala že babica… Z novimi sem pa vedno previdna in se rajši pozanimam na več koncih, preden uporabim.

Tudi jaz podobno koz Joži iščem vseposod, v raznih knjigah in tisto, kar se mi zdi uporabno – si nekam zapišem. Včasih pa za kakšen nasvet za uporabo zelišč izvem tudi tako minogrede. lp petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

New Report

Close