Najdi forum

Saj ne vem ali tota moja zadeva paše v ta forum.
No v glavnem stvar je v tem živim v kraju ki je od boga pozabljen dejansko mesto duhov. Hvalabogu sem dobil službo v 20 km oddaljenem kraju če ne bi se mi doma tak odpelalo. Zadnja tri leta sem živel v LJ in nazadnje sem se tja vozil z skupino mladih ki smo postali zelo dobri prijatelji. V tej novi službi so večinoma stare ženske z svojimi problemi. Prijatelje sicer imam samo so tak že vsi poparčakani in zdaj še je ta jebeni december ki še posebej čudno vpliva na samske ljudi. No in tudi doma je nesnosno ker mati teži, teži in komandira kar pa meni gre na jetra ker si tega pri mojih letih ne more privoščiti. Doma se stalno bolj slabo počutim ne vem ali na to vpliva decembe, ali samskost. Vse bolj razmišljam o selitvi vendar nimam še pogodbe za NČ čeprav bi najraje tvegal. Pridružil sem se sicer k prostovoljcem za begunce, hodim na fitnes in še na neke vaje samo da pridem med ljudi in koga spoznam. Prej sem delal in živel v LJ in mi manjka dogajanje. Če ma kdo kako rešitev ali je ali je bil v podobni situaciji se nej malo razpiše.

New Report

Close