Lepota
Joj, Jana, si me spomnila na eno pesem od Predina, ma,ne kaj bi mi brez tebe, ampak, kaj bi mi brez nas, pa ti jo bom napisal za tabo, mogoče jo boš pa jutri brala:
Muhe so gluhe
gluhe so rjuhe
rjuhe potuhe
potuhe so za nas
Jaz sem prebavilo
prebavilo je organ
organi polnijo plenice
izginil sem neznano kam
Sindikalna mi smo grupa
žedni prave ljubavi
stara koka – dobra supa
omladinci žestoki.
Kaj bi ti brez kina
kaj bi ti brez las
kaj bi ti brez vina,
KAJ BI MI BREZ NAS.
Lahko noč.
No, tega da se beremo že danes sem sicer vesel, bi mi pa bolj ustrezal “zasluženi” počitek. Ampak, ker se mi je ta nedelja “desila” med sicer redno soboto in ponedeljkom, sem dobil en tak tri-dnevni delovni paket z 34 delovnimi urami.
Še pogled na uro, šest in triindvajset je ura, šest in triindvajset. Dobro jutro.
LP vsem!
Pepi!!!………hmmmmmmmmmmmmmm……..me veseli…
Jani, pozdrav nazaj v Cherryland.
Še dva lepotca sta bila navedena, ki tudi mene vržeta iz tira: Ralph Fiennes in moj soimenjak Redford.
“Paszanogavice”, če želiš kakšne pohvale od nas forumovk, pa da bi se nam mogoče še kakšne sline cedile, potem objavi slikco.
Verjetno bi jo z veseljem secirale – po dolgem in počez.
A moj Peck pa ni nikomur všeč?
Nič hudga, bo pa samo moj.
Čau, Roberta
Nič nimam proti Gregory-ju, ampak so tudi na forumu taki dedci , ki imajo seksi glas, samo prav moraš čitati. Amapk dajmo to malo drugače. Ženskice na forumu ste prav seksi. Tako, da se Meg lahko kar skrije (čeprav ji nič ne manjka). Me pa zanima to GROZLJIVO seksi glas. A te glas kar naredi kar omotično?
Vidim pa, da prisegate na klasično lepoto dedcev (nič zelene barve v glavi, uhani ipd), klasika je še vedno the best.
Hubert