Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! lepljive barve za steklo

lepljive barve za steklo

Hej….

Rada bi pobarala, ali morda katera ve, kje bi dobila folijo za lepljive barve. Folija mora biti velika vsaj en kvadratni meter. Izdelovala bom sliko, ki bo prekrivala skoraj celo okno.

Morda ve katera, ali je primerna tudi navadna folija, ki jo uporabljamo za prekrivanje vrtnin?

Hvala za ideje

P.S., ima katera kaj šablon za risanje? Bi mi jih bila pripravljana skopirati in poslati, plačam?

Zelo bi mi pomagale. sama hvaležnost me je 🙂

Lep sončen pozdrav!

Oj, Barvica ;-).
Meni je lastnica ene takšne “hobi” trgovinice svetovala, da za podlago namesto folije uporabim kar navaden celofan (saj veš, tiste velike pole za zavijanje bi bile gotovo dovolj velike).
Nisem sama probala, kolegice pa so in pravijo da je super, ker gre slika najlažje stran od podlage.
Šablone za risanje pa dobiš na internetu in si jih sprintaš (v iskalniku vpišeš npr besedo “malvolragen” in pa “window color”, boš videla da bo tega malo morje), če imaš možnost.
Teh vzorčkov je na tisoče, najboljše da si jih kar sama izbereš.
LP
d.

Lep dan ti želim,

resnično sem ti hvaležna za tole informacijo. Posijala si v pravo smer in mi pokazala pot.

Prijateljica mi je tudi povedala, da je dobra skoraj vsaka folija, le PVC-ja ne sme vsebovati. Naj pač na njej naredim en krogec z barvo in če se ga da lepo odlepiti je prava, tako lahko uporabim tudi kaj druga.

Resnično sem ti hvaležna, saj bom lahko tako v miru naredila, kar sem si zaželela.
Pa še celofan je poceni 🙂

Lepo te pozdravljam in ti želim veliko sonca, ter barv v življenju. Dobro delo se ti bo povrnilo :))

New Report

Close