Najdi forum

Živjo,
pšem, če mogoče lahko kdo svetuje na temo ledvičnih kamnov. slišala sem da naj bi bila kar učinkovita zadeva ki pomaga ˝raztopiti˝kamne zdrobljena posušena koža kurjih želodčkov. Tudi meni so odkrili kamne in sedaj iščem koga, ki to zadevo morda pozna in ve kje jo dobiti

hvala
m

Katere kamne?

Lp, Mojca

When God Created the World, he allowed the Shar-Pei to lick up all the pieces of blue sky that fell to the Earth when the stars were being set and that's how the Shar-Pei got his blue tongue. From an old Chinese tale

živjo

mislila sem ledvične.

lp

To ze, sprasujem, kaksni so po sestavi, saj imajo razlicni kamni radi razlicne stvari.

Lp, Mojca

When God Created the World, he allowed the Shar-Pei to lick up all the pieces of blue sky that fell to the Earth when the stars were being set and that's how the Shar-Pei got his blue tongue. From an old Chinese tale

Prašek iz kožic želodčkov moraš pripraviti sama, je pa baje zelo učinkovita stvar.

notranjo kožico kurjih želodčkov olupimo, očistimo, posušimo in zdrobimo v prašek. Razdelimo na deset delov in damo vsak dan zjutraj en dl v skodelico, prelijemo s kropom in popijemo.

hvala za odgovor

zanima me še tole: koliko naj bo teh želodčkov (pišeš da razdeliš na desetine). koliko časa je to priporočljivo piti.

pa res še enkrat hvala ker me je do sedaj vsak debelo pogledal ko sem to omenila.

imaš izkušnje s tem?

New Report

Close