lažno življenje??
Gledam sosede….
Hiša od njegovih staršev….Oče hodi že leta in leta k drugi ženski…menda ima celo otroka..z drugo…Vendar soseda sta še vedno poročena.
Sin ga biksal že par let nazaj, se ločil…se menda zadeva še nekaj rečevala..z bivšo ženo celo še nekaj časa živel na vrhu v stanovanju…
Potem se čez nekaj časa preselil dva štuka nižje. Se pravi…on spodaj, starši v sredi (čeprav oče je, ali ga pa ni…), sinova bivša žena pa zgora….še vedno v hiši bivše tašče in tasta. In to kar nekaj let že…..,
No in ta mlad dobil neko punco, jo pripeljal že parx v hišo, verjetno ko bivše ni bilo….
No največji hec pa je, da še vedno živijo vsi skupaj…..kdo koga tukaj slepi, tastar tastaro ali obratno, bivša tamlada še vedno paradira okoli bajte :)))), tamlad pripelje tanovo domov…
:)))
Saj to mene ne briga…..
Samo kako lahko to živijo in kar človek kar eden čez drugega…
No eni imajo tudi oklep kot želva….
No najbolj zanimivo pa je, da so vsi od prvega do zadnjega zelo pametni in imajo pametovat za druge….:))))
Je tako življenje res možno??? Je to že kdo kdaj videl??:)))
Jaz sem ločena in mi tudi pod kapo slučajno ne pride, da bi gledala bivšo taščo in bivšega, da mi paradirajo po glavi oz. da še vedno ležim pod njihovo streho.
Ali so lahko ljudje toliko malo krvavi pod kožo, da jim je čisto vseeno…????
Saj pravim, mene to nič ne moti, če njih ne…ampak, ko imajo ravno zame dosti za pametovat….pa jim bi najraje rekla, da naj pogledajo v svoj pisker, k več ne veš kdo kam paše…
Že zaradi otrok me bi bilo sram….
Oni so pa očitno brez sramu…