laserska epilacija
pozdravljeni!
moj problem je da sem zelo poraščena!zanima me vse o laserski epilaciji-to se mi zdi edina rešitev.cene, ucinkovitost…??osebne izkušnje?ima mogoce še katera ženska probleme z močno poraščenostjo po celem telesu?
hvala za odgovore!
Jaz imam isti problem kot ti. Predvsem me zanima laserska epilacija. Tistim stvarem na top shop sploh nič ne verjamem. Kakšne so cene in učinkovitost nimam pojma.
Jaz bi tudi rada s tem že letos opravila. Vseeno pa želim od nekoga izvedeti kako in kaj, preden se spustim v to.
jst nimam nit izkušenj, niti nekih podrobnosti, sem pa gledala enkrat po televizji Vizito – oddaja.. uglavnem tam sm zvedla en par stvari in lohk nek malga povem.. rekli so, da tisti ki želijo it na lasersko epilacijo, naj se rajši ne zglasijo pri kozmetičarki ampak nej grejo k dermatologu, pol on pregleda razloge, bla bla bla.. tam je neki malih preiskav, pa napotnce se mi zdi, uglavnem pol prideš prek dermatologa ke do teh ljudi k so za to specializirani.. če pa že prow ČEŠ h kozmetičarki, pol pa vsaj morš bit sigurna kdo je, pa da prow dela.. ma ne vem.. men se tud zdi boljš prek dermatologa…
rekli so da je primerno za vse starosti.. da prhajajo otroci, starejši ljudje, ženske in moški – tud slike so kazali…
treba je it na 3 do 6 terapij se mi zdi.. nek tazga.. odvisno kolk je učinkovito in da je bolj učinkovito pr tistih ljudeh k majo temne, močne dlake.. ne pa bjondaste, tanke…
4 tedne pred terapijo je prepovedano pult si dlake al karkol – neposredno pred terapijo pa je treba obrit dlake in pol delajo poseg na obriti koži ubistvu… po terpiji se ti pokažejo taki rdeči vneti mehurčki, ki pa zginejo v roku 24 ur se mi zdi.. ni nč nevarnega, sam reakcija kože na vse skupi…
sam poseg ne zgleda nč polečga.. z eno majhno napravco k sveti laser z nje ti prtiskajo na kožo pač.. ma lih tko narahlo.. nč posebnega.. in pravjo da je zanesljiv – pač po tolko terapijah kolkr rabš.. da je odstranjeno pol vse za vedno..
bem.. cene tud mene zanimajo, sam tega lih ne vem.. upam pa da sm ti vsaj mal pomagala 🙂 če zveš še kej novga kar napiš! 🙂
čawčaw
kaya
Poglej na http://med.over.net/phorum/read.php?f=22&i=776&t=525
Matjaž
Ja, sem si ogledala.
Vendar še vedno nisem izvedela ključnih informacij (cene, kraj, …)!
Mislim, da je cena precej visoka. Enkrat je bil članek o tem nekje, samo ne vem več, v kateri reviji. V glavnem, cena je odvisna od velikosti depiliranega območja. Ne govorim o tisočakih, ampak o desettisočakih, stotisočakih. Da te na rit vrže.
Pa tudi sem videla ene slike, ko je kazalo človeka takoj po opravljenem posegu. Njegova koža je bila vsa rdeča in vneta. Pa mislim, da tudi rezultat ni bil kaj drugačen(glede dlak) kot na začetku-pred posegom.
Pa še to vem, da se mislim da 1 mesec pred tem ne smeš depilirat, pa sončit se ne smeš po posegu itd.
komplicirano, skratka.
Forum je zaprt za komentiranje.