Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija Laserska dermabrazija

Laserska dermabrazija

Že več let se bojujem z aknasto kožo. Poskusila sem malodane vse – redni obiski pri kozmetičarki, obiski pri več dermatologih, a se stanje kljub mnogim terapiajm žal ni izboljšalo. Po porodu je postalo še hujše. Kožo imam vedno bollj brazgotinasto, kar je zelo moteče, saj imam službo, kjer sem nenehno izpostavljena javnosti.
Danes sem bila na posvetu na kliniki, ki opravlja lasersko dermabarzijo. Zdravnica, v našem okolju zelo priznana (pred tem je dolga leta delala kot kirurginja), mi je dejala, da je laserska dermabazija rešitev, da se moje stanje izboljša. POskusno (da bi videla reakcijo) mi je z laserjem odpravila nekaj žilic, ki so izstopale, na obrazu. Zanima me, ali je laserska dermabrazija res učinkovita in ali obstajajo kakšne posledice po orpavljenem posegu.

Že vnaprej se vam zahvaljuejm za odgovor
Rahela

POzdrav!

V kolikor gre za aktivne akne- pojavljanje novih, vnetnih sprememb, potem laserska dermabrazija ne pride v poštev, v kolikor pa gre za odpravljanje samo posledic aken, potem pa .

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close