Najdi forum

lara

Pišem ti glede staleža pri Rešu po IVF.aLI MU MORAŠ KAJ OMENIT ALI TI SAM NAPIŠE POTRDILO.Kdaj lahko začneš s staležom takoj po IVF ali že prej

Ko boš imela transfer, ti bo dal navodila (glede dodatnih hormonov, ki naj jih jemlješ ipd.) in takrat ti napiše tudi potrilo – meni ga je do sedaj vedno sam od sebe, nikoli mi ni bilo treba reči zanj.

Glede na to, da punkcija predstavlja nek napor za tvoje telo, je pametno, da greš z dnem punkcije tudi na bolniško – predlaganih 14 dni velja od dneva punkcije dalje, sigurna pa sem, da boš pri svojem zdravniku lahko dobila stalež do tistega dneva, ko boš delala CB – in če bosta dve črtici, se boš pa tako ali tako posebej pogovarjala, kako in kaj naprej.

Srečno!

Jaz sem šla prvi dan terapije (prvi UZ) z vsemi papirji k svoji zdravnici, pa me je dala na bolniško.
Imam tako krasno zdravnico (sama je brez otrok), da je rekla naj bom kar doma, naj se umirim in naj se ne izpostavljam službenemu stresu, da bo le uspelo. In tudi je! In tako sem doma že od 6.marca lani.

Pri prvem poskusu sem šla na bolniško šele po punkciji.

Srečno!

New Report

Close