Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost laparoskopija?

laparoskopija?

Mi lahko katera pove, koliko časa moraš ostati v bolnici , če ti naredijo laparoskopijo ? Ali je pregled hud?

Kaj ni nikogar na zvezi?

Jaz sem, ampak tega še nisem dala skozi, tako, da ti ne morem povedat. Mislim pa, da je bilo o tem pisano na tem forumu ali na Starši staršem ali pa celo na ginekologiji. Vem, da sem nekje brala o tem.

čau

Pregled ni hud saj ti delajo pod narkozo, in že lahko naslednji dan greš domov. Ni panike…….. Naredijo ti čez trebušno votlino dva vboda, da lahko pogledajo notri kaj je narobe in, če kaj najdejo ta majhen poseg naredijo takoj………
Ne se bati bo vse o.k Jaz sem imela 7x laparo pa sem še živa he he he.,…..

lp, Doroteja

Bila sem na laparo. lani oktobra v LJ; v bolnici si 2 dni, prvi dan ti naredijo laparo pod splošno narkozo (dve luknjici – eno v popek, drugo nekaj cm nižje; s posebnimi napravami pogledajo celotno trebušno votlino, po potrebi tudi kaj operirajo – npr. odstranijo zarastline). Naslednji dan ti na viziti G pove, kaj so ugotovili in če nimaš nobenih težav zaradi narkoze, greš popoldan domov.

Tako je bilo pri meni; verjetno se ti bo še katera oglasila, da kaj več pove!

LP, Andreja1

ali si imela od takrat ze kaj uspeha z dvema crticama?

Manja, če sprašuješ mene, je odgovor žal negativen. V jeseni grem na IUI, upam, da bo kaj ratalo! Kako pa kaj pri tebi?

LP, Andreja1

ZIVIJO BARBI
NI TAKO HUDO. JAZ SEM JO IMELA 2X, AMPAK SEM PREŽIVELA. DRUGI DAN GREŠ ŽE VEN.
BODI BREZ SKRBI

Na tem forumu, bolj od začetka je napisanega morje o lapari. Celo potek! Zato je potrebno le malo pobrskati!

New Report

Close