Labrador
Pa bo ta oseba vesela psa? Jesenski mladiči so mogoče malo bolj problematični, saj je vreme že bolj hladno in ne morejo tekati po ves dan naokoli po vrtu, to pomeni, da se jih tudi malo težje navadi na čistočo (lulanje in kakanje).
Če pa točno veš, v kaj se spuščaš, si kupi zadnjo št. Konologa, oz. pokliči na Kinološko društvo.
http://www.klub-retrieverjev.si
Link na strani kluba, tam dobiš informacije o leglih in tudi tel.št. ljudi, kateri ti lahko pomagajo pri informacijah.
Pozdrav, Tia
Labradorci 03-576-3383 , 041-667-890 , 01-75-44-750, 04-51-95-172, 03-752-03-50, 041-415-375, 04-24-71-696,041-695-692, 01-54-20-774,01-42-72-153,05-651-43-80,01-3665-44-05.
To je nekaj telefonskih številk in številk gsm prepisanih iz kinologa. Mogoče še imajo kje kakšnega mladička. Če ga pa nimajo, pa bodo mogoče vedeli svetovati kje bi se ga dalo dobiti.
Veliko uspeha pri iskanju.
Mislim, da me ne razumeš. Takoj, ko sem pred dvemi dnevi uletela na tale forum, sem prebrala tvoje poste. Če sem vse prebrala in prav razumela, misliš svojega zaročenca zapustiti za Američana.
Jaz svojemu bivšemu ne bi podarila nekaj živega, še sploh, ker ga bo imel še leta. Zakaj si napisala, da vaju bo pes morda ponovno združil in oživel staro ljubezen? Ali nista končala? Zdaj sem pa čisto zmedena.
Dvomim, da se poznava.
Tista tema od Snežinke mi je dala mislit. Kljub temu, da tudi jaz mislim, da je to, kar si naredila varanje, bi jaz najbrž naredila isto. Glede na to, da bi to naredila, ker se v zvezi ne bi počutila v redu, najbrž tudi slabe vesti ne bi imela.
O tem sem primišljevala cel včerajšnji večer. Kdor pa bi me obtoževal, bi ga nekam poslala in rekla, naj najprej pred svojim pragom počisti.
Simpl’ je pa naj tabolš!!!
Imava največjo krizo do sedaj, pač sem mu rekla, da naj mi da nekaj časa, da se ne prenaglim z odločitvijo, pač zmenila sva se, da misel o poroki preloživa. Nisem pa ga pustila. Se pravi ni bivši. Živiva skupaj, počasi spet komunicirava, vendar neka tesnoba še obstaja…bliža se pa rojstni dan, mogoče pa dobim kakšno drugo idejo…