Najdi forum

Pomagajte mi, za darilo kupujem Labradorja z rodovnikom. (Črn).
Idejo sem dobila šele pred kratkim, rojstni dan drage osebe pa bo že čez teden dni. Pomagajte mi, kje in kako naj pridem do mladička. Tudi tel.številke pridejo prav!
Hvala.

Pa bo ta oseba vesela psa? Jesenski mladiči so mogoče malo bolj problematični, saj je vreme že bolj hladno in ne morejo tekati po ves dan naokoli po vrtu, to pomeni, da se jih tudi malo težje navadi na čistočo (lulanje in kakanje).
Če pa točno veš, v kaj se spuščaš, si kupi zadnjo št. Konologa, oz. pokliči na Kinološko društvo.

Dobro si preberi Petrin odg.
Ali res misliš, da boš kos vsem težavam z mladičkom? A ga boš čez zimo kar zunaj imela? Ne vem, če bo tvoja mama dovolila, da se bo notri grel.
Sicer si “zarja” ampak trenutno ti je še vse bolj megleno

Če ti živiš v megli, ne pomeni da tudi jaz. Jaz samo rabim informacijo kako priti do psa in ne ostalo mešanje megle…

Stara ne se jezit. Samo cucek se mi smili, da bo tebi v roke prišel.

http://www.klub-retrieverjev.si
Link na strani kluba, tam dobiš informacije o leglih in tudi tel.št. ljudi, kateri ti lahko pomagajo pri informacijah.
Pozdrav, Tia

Labradorci 03-576-3383 , 041-667-890 , 01-75-44-750, 04-51-95-172, 03-752-03-50, 041-415-375, 04-24-71-696,041-695-692, 01-54-20-774,01-42-72-153,05-651-43-80,01-3665-44-05.
To je nekaj telefonskih številk in številk gsm prepisanih iz kinologa. Mogoče še imajo kje kakšnega mladička. Če ga pa nimajo, pa bodo mogoče vedeli svetovati kje bi se ga dalo dobiti.
Veliko uspeha pri iskanju.

Poglej na stran Slovenski vzreditelji pasemskih psov (matkurja), tam je vzrediteljica Zinka Rovan. Imaš link od te strani do njenega home-pagea!

Lp, Jana

Čuj stara, dobro da si mi rekla, da si to ti, packa jaz sem te hotela že poslat nekam….kaj nimaš kaj delat v službi? Ha, ha.

Hej, Zarja oz. NYC. Upam, da ni to za tvojega (zdaj že bivšega?) zaročenca!

Dijana

Zelo pametna napiše in tiho…………

Hvala ti bo prišlo isto meni prav………..

Lep dan

Blažka

In če je?

Če je, potem čestitam! Svoji dragi osebi, ki bo v kratkem bivša (le kako lahko napišeš “draga” ko si ga že odpisala), boš dala darilo, ki ga bo nate spominjalo še leta. Le kaj tako groznega ti je naredil, da si to zasluži? Mučenje, mučenje …

Kaj nisem dobrega srca? Zdej, odvisno kaj je za koga mučenje…?
Kako lahko napišem, da mi je oseba draga, pa saj mi je…nobenega sovraštva ne čutim do nje, morda se izkaže, da naju pes združi in bo stara ljubezen ponovno oživela…življenje je polno presenečenj!

Šta je pisac htio da kaže?

Lili….hm zanimivo ime, imam občutek, da te poznam? Have we meet yet?

Mislim, da me ne razumeš. Takoj, ko sem pred dvemi dnevi uletela na tale forum, sem prebrala tvoje poste. Če sem vse prebrala in prav razumela, misliš svojega zaročenca zapustiti za Američana.
Jaz svojemu bivšemu ne bi podarila nekaj živega, še sploh, ker ga bo imel še leta. Zakaj si napisala, da vaju bo pes morda ponovno združil in oživel staro ljubezen? Ali nista končala? Zdaj sem pa čisto zmedena.

Dvomim, da se poznava.

Tista tema od Snežinke mi je dala mislit. Kljub temu, da tudi jaz mislim, da je to, kar si naredila varanje, bi jaz najbrž naredila isto. Glede na to, da bi to naredila, ker se v zvezi ne bi počutila v redu, najbrž tudi slabe vesti ne bi imela.

O tem sem primišljevala cel včerajšnji večer. Kdor pa bi me obtoževal, bi ga nekam poslala in rekla, naj najprej pred svojim pragom počisti.

Simpl’ je pa naj tabolš!!!

Imava največjo krizo do sedaj, pač sem mu rekla, da naj mi da nekaj časa, da se ne prenaglim z odločitvijo, pač zmenila sva se, da misel o poroki preloživa. Nisem pa ga pustila. Se pravi ni bivši. Živiva skupaj, počasi spet komunicirava, vendar neka tesnoba še obstaja…bliža se pa rojstni dan, mogoče pa dobim kakšno drugo idejo…

New Report

Close