Najdi forum

kvalitetna zemlja za rože

Prosim za nasvet, kje kupiti kvalitetno zemljo za sobne rastline. Že drugič se mi je zgodilo, da so se v njej zaredile mušice!
(Pa ne kupujem cenene zemlje na akcijah.)
Hvala vam za pomoč!

KO kupujem rože v privat vrtnariji kupim še zemljo zraven. Do zdaj sem bil še vedno zadovoljen.

Ja, v kateri vrtnariji pa?!

Jaz kupujem v Račah.
Nisem pa mislil točno tega, ampak na splošno se da dobit skoraj v vseh vrtnarijah kvaliteno zemljo. Saj jo tudi sami uporabljajo, pa še kakšen nasvet ti dajo o zemlji.
Na začetku sem kupoval ceneno zemljo (obi, baumax), pa sem videl da sem vrgel denar vstran, tako da tega več ne počnem. Raje malo več pa bodo rožce lepe in bujne.

Hojla!

Pri nakupu rožic v privat vrtnariji, kupim tudi zemljo in gnojilo za rožice.
Pa še nasvet dobim!

lep oblačen dan!

Mihaela

Kupujem SUBSTRAL zemljo in za notranje in za zunanje rože.

Ker je med dražjimi, čakam prav akcije. Zdaj je v akciji TERRRA MAGMA v Kalii.

Men so se mušice zredile v rožah, ki so bile preveč zalite oz. so imele stoječo vodo v okrasnem lončku.

Stender. Je zelo draga a vredna 2.500 SIT.

Zelo slabe izkušnje imam z zemljo Humovit (mislim, da sem imala univerzalni), ki jo proizvaja Cinkarna Celje. Zemlja ni najcenejša, a vseeno slabe kvalitete. Rože so v njej slabo uspevale. Po občutku je vsebina bolj podobna prahu kot rodovitni zemlji. Če malo pomislim, težko pričakujemo kaj poljšega kot stranski proizvod cinkarne.

Zelo slabe izkušnje imam z zemljo Humovit (mislim, da sem imala univerzalni), ki jo proizvaja Cinkarna Celje. Zemlja ni najcenejša, a slabe kvalitete. Rože so v njej slabo uspevale. Po občutku je vsebina bolj podobna prahu kot rodovitni zemlji. Če malo pomislim, težko pričakujemo kaj poljšega kot stranski proizvod cinkarne.

New Report

Close