kupovanje in bio
zivjo vsem,
vprasala bi vas, kje kupujete zdrave, bio, alternativne izdelke?
sama poznam samo police v hipermarketih in pa Kalcek in
zrno-do-zrna na Trubarjevi v LJ. Obstaja se kaj kje in kaksna
je izbira?
Hodite kaj cez mejo in ce ja, lepo prosim za info kam?
Kako spletno stran?
Najlepsa hvala – sama iskreno upam, da bo pri nas kmalu kaj bolj
pestra ponudba in predvsem vec konkurence in primernejse cene.
Pa lep vecer vsem
Lucka
Jaz kupujem v Merkatorju in bio trgovini Meta v Radovljici. V Avstriji so na naovo odprli Sparov center, ki je takoj čez mejo če greš čez Korensko sedlo, torej v Villachu. V njem imajo svojo bio trgovino z zelo pestro ponudbo. Je pa res, da so itak ti izdelki dragi, tudi v tujini, ne samo pri nas.
Morda poznaš trgovino nasproti Poliklinike v LJ. Svetovala mi jo je dietetičarka, pa je nisem razumela ali gre za trgovino ali je imela v mislih lekarno.
Lep pozdrav!
cau.
tudi jaz zaradi prakticnosti uporabljam le kalcek in lj trznico.
– sicer pa je ena trgovina v stepanjskem naselju, nekje pri piceriji oliva za diabetike, alergike in tiste, ki jedo ekolosko, so uvozniki eko znamke LIMA
– trgovina ziva, ki se nahaja v obrtni hali za stolpnico od dela – uvazajo predvsem italjansko eko hrano, kozmetiko – zelo kvalitetno, idr
– vem da je se ena v siski – mislim, da so gl.uvozniki za sonnet cistila
– v btc pokriti trznici je tudi zelo dobro zalozena trgovinca jablana
mislim, da dobis popolen seznam vseh trgovin v glasilu, ki ga sanja loncar in njena ekopa (za zdravje.net) enkrat mesecno izdajajo in ki ga delijo tudi v kalcku.
na ljubljanski trznici dobis eko kozje in ovcje mlecne izdelke (mleko, sirotka, jogurti, sir, skuta, maslo, smetana), kruh ter eko govedino