Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Kupimo pregomin

Kupimo pregomin

Pp čimbolj ugodni ceni kupimo Pregomin, saj ga žal ne dobimo na recept.

Če ga pa kdo podari, bomo pa še toliko bolj veseli…

Tudi jaz se priporocan za Pregomin.:)
Dushan ga hitro zmanjka a ne?

Ja, prehitro ga zmanjka, ker naši punci žal samo to mleko odgovarja.

jaz ga nimam za prodat, samo nasvet: preverite še pri svojih pediatrih, morda jim je kak starš prinesel mleko, ker ga otrok ni hotel pit ali mu ni odgovarjal. vsaj jaz sem naredila tako.

Ali res nobena nima Pregomina za prodat?

Ne vem sicer koliko je cena pri nas, lahko pa ga naročite iz Nemčije na naslovu
http://www.apoblitz.de/suche/pregomin/ za 21 €

Seveda se vam splača naročiti večjo količino zaradi poštnih stroškov. Pa še nekaj dodatnega popusta dajo.

Pri nas stane okoli 12 evrov.

Mateja

Ojla

Ja, pa še res ga hitro zmanjka. Naš 4,5 mesečni sonček je zelo ješčen in škatle kopnijo kot sneg na aprilskem soncu. Nam alergija sicer zaenkrat ni bila potrjena,čeprav so bili potrjeni znaki alergije na KML pri enem mesecu in sem se morala strogo držati diete. Sedaj so na izvid napisali, da se moramo strogo držati diete s pregominom vsaj do 6. meseca, do recepta pa tudi nismo upravičeni. Šala mala, a ne. Ampak nič ne de, le da otroku naredimo najboljše. Pregomin pri nas stane točno 12,82 EUR.

Poskusite pri pediatru, kot Vam je že nekdo predlagal. Ko je bil pri našem sinu ugotovljen sum na alergijo na KML, so nam ga sami ponudili. Neka mamica ga je prinesla nazaj. Meni je bilo kar malo nerodno,saj bi ga mogoče kdo drug bolj potreboval (s finančnega vidika namreč). To sem ob naslednji ponudbi sestre tudi obzirno povedala, saj ljudem z nizkimi dohodki pomeni kupovanje pregomina zelo velik strošek.

Pa veliko sreče

Lp

Miki

Živjo, oglasita se mi glede Pregomina. Imam par škatel odveč.
LP

Da ne bo pomote, ga podarim.

Spomincica1, najlepsa hvaza za Pregomin, nasa mala ga bo z veseljem popapcala! Hvala!!!!

MAteja

Ojla tudi jaz imam nekaj pregomina, ki ga lahko podarim. javi mi na mail.

http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=22190

Podarim nekaj pregomina. Informacije na mail.

Petra

India: mail imate skrit. Prosim, ce pisete na moj email.
Moj mail je: [email protected]
Hvala in lep pozdrav,

Mateja

Podarim nekaj škatel pregmina.
Moj mail: [email protected]

irena

Mateja pa še za koga bo: [email protected]. Bom se do konca znebila škatel, ker imajo rok trajanja 03/08.

New Report

Close