Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Farmacevt svetuje kup tablet

kup tablet

pozdravljeni prosim za nasvet
stara sem 34 let,mami 2 mačkov in me je nekaj zagrabilo v lopatici-ko dam brado oz glavo dol me točno v tej piki useka,boli že 4 dni-bil sem na slikanju in pravijo diskus hernija toraksa-boli ko vrag-če ležim na hrbtu na trdni podlagi je vredu,drugače ne morem dihati,kar obliva me od bolečin-od ležanja me zdaj vse boli!!od otrok sem se nalezla se neke viroze-slabost,utrujenost,polna glava,smrkanje,iz pljuč gosta rumeno-zelena sluz-skratka groza-kaj mi svetujete-dobila sem oxycontin 20 mg,a ga še nisem pojedla,ker sem do sedj pojedla kak nalgesin s pa je z vse pomagal in po pravici se bojim tablet ko hudič-pred leti so mi dali svečko tramala pa se mi je sukal,more na živo,bruhala 24 ur-noro hudo in zdaj sem panik za tablete-ker sem pol dneva sama z otrokoma bi želela nekaj kar omili bolečine,vnetje in sem lahko vsaj pol ure pokonci,ne pa čist ošlagirana in kar spim!!!
že 4 dan pojem po 3x nalgesin s a ne pomaga kaj dosti-malo je bolje a ne preveč-lahko ležim,že wc pa je muka,ali lahko pojem tudi zdaj npr.2 nalgesina in čez 8 ur dva potem pa po 1 na 8 ur?????

ali bi bilo bolje ibuprofen 800 mg,kot pravi soseda??prosim za pomoč,ker komaj shajam!!!
imam pa gerb,žolčne kamne,srčne aritmije(concor 1,25 mg zvečer),rinitis
kaj mi svetujete,prosim!!!!

hvala in lep pozdrav!!!

Spoštovani!

V kolikor se bojite jemati Oxycontin 20 mg (zdravilo je namreč zares močnega učinka – precej močnejše od Tramala), potem vam vseakor svetujem, da se vrnete k zdravniku. Obstaja namreč kar nekaj protibolečinskih zdravil, ki bi bila bolj ustrezna od Nalgesina S – med drugim tudi ibuprofen 800, ki ga omenjate in še mnogi drugi. O ustrezni izbiri naj presodi zdravnik.

Lep pozdrav,

asist. dr. Boštjan Martinc, mag.farm., spec. PE Lekarna Mirje Trg MDB 2 Lekarna Ljubljana

New Report

Close