Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Kuhinja po meri – mizarji

Kuhinja po meri – mizarji

Pozdravljeni.

Radi bi klasično preprosto kuhinjo velikosti 2,70 x 3,10. Iščemo ugodnega in kvalitetnega mizarja, ki izdeluje kuhinje po meri. Smo pa iz okolice MB.

Kontakt na ZS ali [email protected]

Poskusite in kontaktirajte http://www.tim-pohistvo.si/apartmentequipment izdelujejo pohištvo po meri …

Hojla,
ce zelis nekoga, ki se ti bo posvetil, ti pomagal pri nacrtovanju in materialih hkrat pa bil se cenovno ugoden predlagam reberles.

Tudi tejle izdelujejo pohištvo po meri[/url]. Prijatelj se je odločil za njih in je bil zelo zadovoljen.

Si poskusila na primerjam.si? mizarja sicer nisem iskala, sem pa prek njih našla parketarja (artlas, dejan šterk s.p.) in bila zadovoljna. Všeč mi je, da lahko prebereš priporočila drugih, res pa da vsi ponudniki nimajo ocen, tako da potem ne veš..

Doma smo naročili veliko pohištvenih izdelkov (posteljo, nočne omarice, omare za v spalnice) pri podjetju Mizarstvo Skica[/url]. Gre za manjše podjetje, kar je velika prednost, saj se ti bolj posvetijo, kot v večjih podjetjih.
Mi smo bili z izdelki zelo zadovoljnji glede cene, kvalitete in njihove hitrosti oziroma odzivnosti.

New Report

Close