KT Logest
Pozdravljeni,
2 mesca jemljem KT logest, sedaj bom začela z tretjo škatlo. Opažam, da sem se začela rediti(ne pretirano, predvidevam pa da se mi nabira voda, saj povečanega apetita ravno nimam) in opažam da se mi pojavljajo mozolji po prsih.
Zanima me, ali to čez čas mine, se stanje izboljša, ali pa enostavno tabletke ne odgovarjajo, ali pa gre za to, da sem prešla na malo blažje?
Lep pozdrav
Pozdravljeni!
Zadrževanje vode zaradi KT je možno, ali se to dogaja tudi pri vas, pa seveda ne vem. Lahko se vam je spremenil metabolizem in včasih tudi ob enakem vnosu kalorij, telo hrano bolje izrabi in se počasi redite. Ali pa dejansko pojete več, kot prej. Tudi akne so možne. Jaz bi poskusil vztrajati še kake tri mesece, potem pa boste videli kaj in kako.
Matjaž
Kaj pa slabost, a tudi čez čas mine? Sem jo opazila pri jemanju druge škatle, ter sedaj z tretjo se nadaljujejo. Test sem tudi delala je pokazal negativno, saj sem imela nezaščiten odnos, vendar niti takrat ni končal v meni(me je bilo strah da se tabletka ni prijela zaradi prebavnih motenj)
Včeraj sem tudi med spolnim odnosom čutila, kot da bi se mi fant zaletaval v mehur/jajčnike, pa nisva imela grobega odnosa, mogoče malo hitrejši. Danes pa me spremljajo rahle bolečine, slabost že cel dan.
Imam pa še eno vprašanje. Imam polno glavo vseh teh člankov, pripovedi ljudi, pa me zanima, kdaj je najbolj varno imeti spolni odnos brez zaščite, kljub temu da jemljem tabletke? Ovulacije je med jemanjem ni(ginekologinja mi ni vedela določiti ali je sled ovulacije ali pa počene ciste), ampak kljub temu nisem pomirjena, da bi lahko fant končal v meni.
Je res največ možnosti zanositve prvi teden po menstruaciji(približno 14 dan), ali pa se to razlikuje. Sem že brala, da se možnosti povečajo tudi pred menstruacijo. Mi lahko prosim poveste več o tem?