Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Krvni test alergij – kolk časa se čaka?

Krvni test alergij – kolk časa se čaka?

5.11. so sinu vzeli kri za test alergij. Koliko časa ste čakali na izvide v Ljubljani?

Mi smo bili na alergološki v LJ.13.08.2008 pa smo izvid dobili šele štirinajst dni nazaj pa še to po mojem posredovanju ( vzrok zdravnica ga še ni odčitala -halo dva meseca in pol??

Ko smo bili prvič na testih smo čakali na izvid skoraj 3 mesece, od takrat naprej sem vedno po 14 dneh klicala direkt v ambulanto in prosila zdravnico da mi pove izvide, kar je tudi vedno storila. Na pisni izvid smo vedno čakali vsaj 2 meseca. Če ste bili na testih na pediatrični na alerg. v Lj vam posredujem tel.št: 01 5229 246

14.10.2008, dr. Kuharjeva, še čakava…..

Izvidi so v 14 dneh. Pokliči ambulanto, zahtevaj št. od administratorke in pisni izvidi bodo hitro prišli.

na marsikatere izvide se dolgo “predolgo” čaka, jaz konkretno za zelo resne 2 meseca, vmes pa je še čakalna doba, tako da ima človek kar srečo, da ga ta čas “že ne pobere” in to ob dejstvu, da zdravstvo opozarja na zgodnje odkrivanje bolezni, ki da zagotavlja učinkovitejše zdravljenje in omogoča preživetje.

New Report

Close