Najdi forum

krvni in lasni test THC

Živjo!

Zanima me, če jemožno, da se na kateremkoli testu pozna sled marihuane, če si v zaprtih prostorihh, kjer se kadi marihuano. Sama nisem pokadila niti enega dima, ga pa večkrat ‘moram’ vdihavat. Pred šolo konstantno kadijo marihuano, pa tudi večina mojih kolegov jo, tako da sem večkrat (1x tedensko) v zaprtih prostorih, kjer se kadi marihuano.

Zanima me, ker se imam namen zaposlit v vojski, kjer pa za določene zadeve izvajajo tudilasne teste (katere moraš plačat sam).

hvala za odgovore in lp

Ne vem zagotovo, ampak pravijo, da se pozna. Ravno tako kot škodi tobak pasivnemu kadilcu, ravno tako se pasivno “nadihaš” trave. Nisem pa kakšen strokovnjak ali karkoli, tako da nisem 100%. Lahko ti le še podam lastno izkušnjo, ko sem sedel s kadilci trave v zaprtem prostoru in ker sem jo enkrat prej že probal, sem vedel kako zgleda in sem jo čutil. Učinek seveda ni bil tako močan, je pa bil, tako da ne se igrat. Ker če test res kaj pokaže, verjetno ne moreš dokazat, da si zgolj “nedolžni” pasivni kadilec.

Jaz sem večkrat vozu zadet in vozim zadet bolš kot trezn :d
pa so me policaji ustavli že 2-4 zadetega in me niso dobili res imeu sm srečo ampak
ne smeš se jih ustrašit ko te ustavijo zadetega 😉 delaš se kot da nič ni blo !

zanima me pa tole : PRIMER
imam prometno nesrečo z avtom in normalno odvzem krvi sicer nism kadiu v 24 urah
a to mi gre vozniška? ko jim THC pokaže nasledni dan da sm kadiu travo!

New Report

Close