Najdi forum

krvavitev

Spoštovani ! Lepo vas pozdravljam !
Moja težava je sledeča. Stara sem 32 let .Več let nisem bila zaščitena ( 10 let ). V temu času sem rodila 3 otroke.Sedaj sem se odločila za hormonske tablete.
Moj ginekolog mi je predpisal tablete FEMODEN, ki sem jih pričela jemati po navodilu . Menstruacija je bila prvi teden komaj opazna , drugi teden sem močno krvavela, skrbi pa me ker je že tretji teden krvavim ( sedaj sicer srednje močno). Tablete sem zaradi omenjenih težav prenehala jemati 17 dan krvavitve. Danes ko vam pišem je torej že 19 dan – pa še vseeno krvavim .
Odločila sem se ,da vprašam še vas za nasvet -preden grem k mojemu ginekologu.

Draga Alenka,

vsaka daljša krvavitev zahteva resno obravnavo pri ginekologu. Zelo verjetno gre samo za neustrezen odgovor na Femoden vendar ni nujno, zato je pregled pri ginekologu pač potreben. Škoda, da ste prenehali jemati tablete, ker se zdaj res ne da vedeti kako je z učinkom tablet. Drugič raje najprej pokličite ginekologa in nato ravnajte po navodilih, saj se preveč pogosto zgodi, da zdravnik po “neuspešnem samozdravljenju” potrebuje še več časa za ustrezno diagnozo kot takrat, ko ima jasno sliko “bolezni ali stanja” brez mešanih vplivov od zunaj.

New Report

Close