Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Kronični sinusitis

Kronični sinusitis

Pozdravljeni!

Po rojstvu 2 sina, se je zame začela prava peklenska pot. Začelo se je s prehladom, vnetim grlom, nato pa sem zaradi infekcije pristala v bolnici. Stanje pa se ni izboljšalo. Že 2.5 leti imam strašne težave z nosom, grlom in očmi. Nos imam ves čas zamašen, imam strašne glavobole (predvsem nad obrvmi in pod oz. za očmi), v glavi imam občitek megle, napetosti, v ušesih mi ves čas piska, imam nenehno zatekle bezgavke, na 2 tedna angino in težave s sluznico oči. Do sedaj sem imela že nekaj antibiotični zdravljenj, zdravljenje proti alergiji, sama si veliko spiram, ugotovili so mi stafilokok auerus v nosu in spet antibiotik. Pomagalo ni do sedaj nič. Na ORL mi je dal diagnozo kronični sinusitis in pri tem je ostalo.

Kaj storiti? Ne vem več, kako še naj razložim zdravnikom, da imam kronične težave, nenehne bolečine in da naj nekako ukrepajo. Skoraj ne verjamem, da ne obstajajo načini, da človek to ozdravi, razen če nas ne jemljejo resno in smo samo številka na tekočem traku.

Prosim za mnenje.

Hvala in lp, Marta

Spoštovana Marta!

Če imate takoe hude težave, priporočam globinsko slikanje (CT) glave – sinusov, da se vidi, kje je vzrok za te težave. Na osnovi tega se vam potem priporoča eventuelno operacija ali kaj drugega.

LP. drIB.

New Report

Close