Kronični rinitis
Spoštovani!
Imam težave z nosom in sicer že več kot leto in pol.Vse se je začelo kot nedolžen prehlad sedaj pa se to vleče že omenjeno obdobje.Imam stalno zamašen nos in zelen izcedek iz njega. Polega tega mi v ušesih poka, izgubil pa sm tudi čut za vonjave. Otoriolaringolog me je poslal k alergiologu, kjer so me testirali v Ljubljani kot tudi na Golniku, vendar niso odkrili niti ene alergije. Redno si izpiram nos z fiziološko raztopino, ter uporabljam Nasonex, ki pa ne pomaga kaj dosti. Vljudno vas prosim za vaše mnenje, nasvet ali kašno uporabno informacijo, saj sm še mlad in si težko predstavljam , da bo tako do konca življenja, saj bolezen kar vpliva na njegovo kvaliteto.
LP
Grega
Ja smo kako se izogibati če se simptomi pojavijo sami od sebe in se nimaš čemu izogibati. Pri nealergijskem rinitisu naj bi šlo za nedelovanje osrednjega živčnega sistema NAJ BI ŠLO.
V bistvu imam eno pripombo oz. me zanima zakaj zdravniki pacientu pač ne poveste da za omenjeno zadevo ni zdravil in da se je ne da ozdraviti s tem bi namreč nekako pacienta pripravili da se s tem pač sooči mogoče bi kakšna vzpodbudan beseda pomagala, ker je res težko živeti s to boleznijo sploh če se ti zgodi še ta zapora evstahijeve cevke in ti stalno poka v ušesih to človeka psihično ubija.
Pa nočem da izpade da nekaj brez veze kritiziram samo odnos se mi ne zdi pravi, pa se opravičujem!
Lep pozdrav!