Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Kroj za vrečo/fotelj iz stiropora

Kroj za vrečo/fotelj iz stiropora

Ojla,

ali ima katera oz. mi lahko pove, kje najti kakšen kroj za vrečo za sedenje, ki se potem napolni s stiroporom?

Lp

Teh vreč sem zašila že 5 velikih in 1 manjšo. Pri izdelavi vreče moraš vedeti, da potrebuješ izredno kvalitetno blago, kvelitetno nit (najboljši je šuštarski cveren), kj se je ne da pretrgati z rokami, največji problem pa je dobiti ustrezno količino stiropora.

Iz blaga izrežeš 4 trikotnike in 1 kvadrat (dimenzije imam doma in ti jih lahko drugič sporočim, če te zanima), nato vrečo zašiješ skoraj v celoti, le nekje pustiš cca. 10 cm veliko odprtino skozi katero vsuješ stiropor. Tukaj pa nastanejo težave. Stiropor je izredno naelektren in ga najlažje ‘pretakaš’ s steklenimi kozarci, kar je zelo, zelo zamudno. Tako sem jaz kar pretresla stiropor in vreče v sedež. Kakšno je bilo stanovanje raje ne sprašuj.
Poleg tega pa moraš vedeti, da se vreča s časom posede – kroglice stiropora se stisnejo in če želiš, da je vreča zopet uporabna moraš biti pripravljena na še eno polnjenje vreče.

Meni se ta vreča izredno dopade, skoraj ne sedim drugje, moj fant pravi, da ko pride iz službe mu je 10 min počitek v vreči več kot 30 min spanja, dvojčka njegove sestrične (stara 8 mesecev) najraje dremata v vreči.

Vreča je izredno dobra saj se prilagodi telesu, stiropor te prijetno greje v hrbet, prilagodljivost vreče pa daje neskončno užitkov pri spolnem odnosu.

Takšno vrečo priporočam vsem, ampak zaradi dela in nereda, ki ga zahteva izdelava vreče je verjetno bolj smiselno vrečo kupiti. Sedaj so že kar ugodno oz. ni veliko razlike če kupiš material in sam pacaš.

Pozdravljena, tudi mene zanima taka vreča, pa te prosim, da javiš še dimenzije triktonikov in kvadrata.

Pozdravljena Miša!

Doma sem trenutno brez računalnika, dimenzij ne vem z glave, zato ti jih sporočim v začetku drugega tedna.

lep pozdrav!

dimenzije:
kvadrat: a=90 cm
trikotnik: c=90 cm, a=b=140 cm

To so dimenzije z že upoštevanim robom za šive, v končni fazi pa cm gor ali dol, kajne?

Veliko sreče pri ustvarjanju in vprašaj če te še kaj zanima!

Mene pa zanima, kje bi dobila kroglice iz stiropora?

Hvala in lep pozdrav, Anita

To je pa že enkrat pisalo. bom poiskala in ti javila

Pojdi na iskanje in vtipkaj “fotelj iz stiropora” in boš dobila poste.

4 trikotniki in 1 kvadrat. Ne predstavljam si, kako to sešiješ in kako izgleda fotelj.

Mogoče se ti zdi neumno, pa te vseeno prosim za odgovor

pozdrav,

te vreče so res super. sicer sen jih naredil iz 4-ih nepravilnih trikotnikov (takih da imajo za katete krivuljo na ven ne pa ravno črto) se še bolj prilega telesu ker se lahko bolj ugrezne!

Fragmat ima kroglice iz stiropora.

Koliko litrov kroglic se pa porabi za eno tako vrečo?

mene pa zanima iz kakega blaga se to dela??

zivjo;)

Tele vrece se mi zdijo ful huda ideja!
Sama bi jo naredila….mere sicer imam, vendar ne vem, kje naj dobim stiropor in koliko bi me to stalo…
Hvala:)

New Report

Close