Najdi forum

Pozdravljeni!

O temle smo zadnjič na jogi debatirali… če se zdi komu zanimivo, naj prebere, meni se.

Najpogostejše krivde, ki se jih poskušamo znebiti:

1. Imam občutek, da nisem dovolj dobra.

2. Ne morem reči NE.

3. Nimam nikoli časa zase.

4. Jaz tako zelo rada vedno vsem pomagam.

5. Mislim, da me bo nekdo vedno kaznoval za moje grehe.

6. Strah me je, kaj si drugi mislijo o meni.

7. Bojim se, da bodo drugi ugotovili, da nisem tako dobra, kot mislijo da sem.

8. Strah me je, da bom zbolela.

9. Bojim se za ljudi okrog sebe, še posebej otroke in starše.

10. Sem sebična.

11. Sem perfekcionist.

12. nase prevzemam vso odgovornost in tudi tujo.

13. Počutim se vedno kriva za vse.

14. Bojim se za svojo in tujo prihodnost.

Poskusimo se jih znebiti, vsaj nekaj, če ne vseh!

Lp in lep dan
pikica

No, tehle pesimističnih očitkov je bilo kar 21 in ne samo 14, kot si si jih zapomnila. Ampak nič ne de, nekje je pač treba začeti……

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

ojla,
ja pol pa ti dopolni a ne :))
jst sm mal zamudila, zato nism vseh ujela…pa neki sm jih pač pozabila…se zgodi a ne 🙂

LP
pikica

Tisti, ki potrebuje odgovore, jih vedno najde in ne vem, zakaj bi tule posiljeval z njimi. En nauk si pa vendarle morda iz tega potegnila:

1. Ne zamujaj!
2. Nosi s seboj svinčnik in papir, ker pametni pišejo……

Ops, “pametni pišejo…” Nasprotje temu je ne pametni.

Meni osebno je ga. pikica podala zanimiv prispevek. Tudi če je pomanjkljiv še ne pomeni, da je “ne pametna”.
mir in dobro želim.

Človek, spomni se kdo v svojem bistvu si, da bi lahko živel sebe. ČLOVEK, LEPO JE, DA OBSTAJAŠ!

Ne vem, zakaj vedno pričakuješ in ustvarjaš nsprotja, D.P. Vse stvari nimajo samo antipoda, imajo tudi komplementarne strani itd. Spet iščeš “cuf”, čeprav sem ti napisal lepo pismo. Skušaš moje potrpljenje, vendar je tako neizmerno, da mu ne moreš do konca. Iz mojega odgovora se nikjer ne čuti, da bi očital cedevitki, da je “nespametna” ( nepametna, kot beseda, ne obstaja v SSKJ ). Če pa si ti to čutil, je pa to v celoti TVOJ PROBLEM, ne moj in ne cedevitkin.

Verjamem, da ti je s tistmi 14 točkami povedala zanimive stvari. Kaj bi šele bilo, če bi ti prepisala celoten seznam Borysenkinih karakteristik PSIHOLOŠKEGA PESIMISTA ( njeno delo ČUDEŽNA PREOBRAZBA ).Sej bi te lahko pobralo od toliko “zanimivega”….

Daj, nehaj se mi vtikat s svojimi neumestnimi pripombami v moje delo in pusti, da ga opravljam. Vse bolj se smešiš in vse plehkejši postajaš!

no, no dejta se nehat zbadat lepo prosim no…ker to ni bil moj namen…
jst sem sam hotla, d bi kdo prebral prispevek in se mogoče, mogoče mal zamislil… pa podal kak komentar, če bi se mu dalo…
drugače pa sem vesela odziva, da je moj prispevek zanimiv… :))) mal morm nahranit svoj ego a ne 🙂

mir dajta, pa dejmo mal usi zobke pokazat…no dejmo no :))
igor hvala za naslov knjige…bom prebrala ob prvi priložnosti…

Lep dan obema in drugim bralcem,
pikica

No vidiš, da si se nekaj naučila…….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close