Najdi forum

Rada bi izmenjala mnenja in izkušnje s tistimi, ki se jim dogajajo podobne grozote. Imela sem razmerje s partnerjem, ki je kmalu pokazal svojo bolestno ljubosumje. Nadaljeval je z grožnjami, psihičnim in fizičnim maltretiranjem. Razmerje sem prekinila. Takrat pa se je vse šele začelo. Stvar mu je ušla očitno ne iz rok ampak iz glave, saj mi grozi z ubojem, ob enem pa maltretira vso mojo družino. Vse prijave so na policiji. ki mi seveda ne morejo pomagati. Na tožilstvu pa se stvar nikamor ne premakne. Psihopat se svobodno sprehaja in me ustrahuje, občasno se me loti tudi fizično, jaz pa sem pristala na psihiatričnem zdravljenju.Zadnja njegova izmišljotina je ,da nosim njegovega otroka, ki ga moram roditi. Novico o moji nosečnosti mi je sporočil po emailu.Ali je to sploh mogoče?

Sodni postopki se nerazumno vlečejo, kjub temu, da naj bi se zadeve iz družine obravnavale prednostno.
Ker je iz zapisanega razvidno, da si ogrožena, ti svetujem, da poiščeš pomoč v eni ženski organizaciji: Društvo za nenasilno komunikacijo, Ženska svetovalnica… kjer vam nudili zagovorništvo, svetovanje glede nasilja, morda vam lahko tudi pomagajo pri pospešitvi postopkov.

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

DRAGA TIFFANY1
popolnoma te razumem vse to sem dajala skozi še zdaj se vleče na sodišču.ŠE VEDNO SE SPREHAJA SVOBODNO
S TEM DA JE MENI ŠE DENAR POBIRAL IN POSILJEVAL PO VSEKEM TAKEM DEJANJU
PA KLEČAL NA KOLENIH IN GOVORIL DA JE VSAKIKRAT ZADNJIČ.KOLK ENERGIJE KOLK VSEGA SEM PORABLA
TAKO SEM ŽE BILA NA KONCU DA SEM GA PROSILA DA NAJ ME RAJE UBIJE KOT DA ME TAKO MUČI.
NEDA SE OPISAT KAJ SEM DOŽIVLJLA POLICIJA
JA KAJ SO MI ENKRAT REKLI KO MI JE POBRAL VES DENAR NAJ GA POKLIČEM DOMOV ČE NE MI BO ZAPRAVIL AJA SEM REKLA ŠE ENKRAT TOLKO MU DAM ČE GA VEČ NEBOM VIDLA NIKOLI VEČ.
TUDI MENI GROZI ŠE ZDAJ DA ME UBIJE ČE SE LOČIM OD NJEGA AMPAK ZDAJ SEM MOČNA JAZ NE VEČ ON.
KER PA SEM POLNA ENERGIJE SEM SE ZAČELA ANGAŽIRAT V STRANKO KJE BOM ZADOLŽENA ZA TAKE ZADEVE .ZAKAJ BI MI ŽENSKE ZAPUŠČALE DOMOVE,
KO PA NASILNEŽI PROSTO HODIJO OKOLI NAS .OBLJUBIM TUDI TEBI DA SE BO GLAS NAS ŽENSK KI SMO DOŽIVLJLE NASILJE SLIŠAL IN DA BODO NASILNEŽI KAZNOVANI IN TUDI DA SE NEBOMO VEČ ME UMIKALE IZ DOMA.
IN DA BO POLICIJA TUDI NAREDILA VEČ NA TEH ZADEVAH IN POSKUŠALA DA BO NA VSAKI POLICIJSKI POSTAJI POLICIST
USPOSOBLJEN ZA TAKE STVARI IN NASILNEŽE
ZBERI MOČ TIFFANY IN NE POKAŽI DA TE JE STRAH TAKRAT IMAJO ŠE VEČJO MOČ.JAZ SEM PREMAGALA STRAH IN PELJE ZADEVE SVOJO POT KOT MORAJO BIT.SAJ NIMAŠ TI PROBLEMOV PROBLEME IMA NASILNEŽ TVOJ.
PA SREČNO TIFFANY LP MIMI

Ti si sploh ne moreš predstavljat koliko gorja sem doživela jaz.Pa sem nekako preživela.Sedaj mi pa drugače nagaja.
Nasilneža prijavi na policijo in takoj k zdravniku po potrdilo.Tako se je začelo pri meni .Potem je bilo še težje.Z vsakim dnem sem bolj hirala,a na koncu sem se pobrala.Ni mi žal,ker sem ga prijavila,žal mi je le to da prepozno.

Kaj pa, če bi zamenjala naslov ali se celo preselila drugam? Morda, to ne bi bila slaba začasna rešitev, dokler sodni mlini končno nekaj ne zmeljejo.

New Report

Close