Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Kri v ušesu

Kri v ušesu

Pozdravljeni,

lepo vas prosim za mnenje. 2,5 leti star sin je prejšnji teden dobil vročino, ki je trajala en dan. Naslednji dan smo opazili, da ima zasušen izcedek v enem ušesu. Peljali smo ga k pediatrinji, ki je ugotovila, da ima vneto to uho (bobnič pa ni bil perforiran) ter mu predpisala Hiconcil na 8 ur, 7 dni do kontrole. Sedaj je minilo 5 dni od začetka jemanja AB, sin se dobro počuti že od prvega dne, nima bolečin, vročine, skratka normalen in razigran je. Danes sem opazila, da ima v tem ušesku malo zasušene krvi (malo, za eno riževo zrno velikosti). Kaj to lahko pomeni? Ali lahko počakava do kontrole, ki jo ima čez 2 dni ali je treba poklicati kam takoj? Lepo prosim za pomoč, saj me ta kri zelo skrbi. Hvala.

Ni mogoče na daljavo oceniti ali gre za krvavitev ali za rdeče obarvano ušesno maslo. Običajno se krvavitev iz sluhovoda pokaže kot tekoča, nato pa zasušena kri tudi na vhodu v sluhovod.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close