Kri iz nosu
Pozdravljeni,
sicer ste mi že enkrat odgovarjali na to temo, pa vendar se znova oglašam. Prej se mi je občasno ob usekovanju pojavila kri iz nosu, zadnji teden pa sem konkretno prehlajena in se mi je danes zjutraj, ko sem se vseknila kri kar konkretno vlila, šele po 20-minutah se je umirilo in zdaj po malem že ves dan vidim malo na robcu, vseknit se sploh ne upam. V zadnjem tednu se je vlilo malo več trikrat.
Sem kar obupana. Šla bom nazaj do ORL (ki je sicer jeseni rekla, da imam v desni nosnici razširjene žilice in iz desne se mi tudi vedno vlije). Ampak kako naj ukrepam do pregleda, tole je sila zoprno, ker v bistvu ne veš, kdaj bo …
Hvala!
Najlepša hvala!
Prosim še za en nasvet – tale moja viroza je šla na slabše v smislu počutja, pa bom jutri ostala doma, me pa zanima, kaj v smislu Lekadola ali Aspirina naj vzamem, ker ta zdravila kri še redčijo, pa da ne bi bilo zdaj z nosom še slabše? Danes je bil sicer s krvjo mir, se sploh ne upam vseknit 🙄, bi pa vseeno kaj vzela, malo me boli glava, počutim se povoženo, hrana mi tudi ne diši ravno zelo.
Hvala in pozdrav.