Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija kreme za sončenje

kreme za sončenje

Pozdravljeni!

Glede na to, da prihaja čas dopustov in sonca, naši otroci pa imajo že tako preveč težav s kožo, vam priporočam eno kremo za sončenje, ki smo jo mi uporabljali že lani.Kogar pač zanima.
Sama imam 4 letnega sina s hudo obliko AD in sem že veliko pozitivnih stvari zvedela na tem forumu.Pa še sama dodajam eno.
Krema se imenuje DAYLONG, proizvajalec Spirig Pharma. Je izredno mazljiva, nanaša pa se 1x dnevno. Mi imamo z njo zelo v redu izkušnje. Dobi se v Avstriji ali na Hrvaškem.
Info.www.spirigpharma.com

Dobi se tudi v Italiji.

Živjo!
Tudi jas jo toplo priporočam. Mi smo jo uporabljali lani. Super je, ker otroka celega namažeš zjutraj in je lahko na sončku “cel” dan, brez opeklin. Nam so jo predlagali na Vrazovem trgu! Lep pozdrav, pa veliko prijetnih trnutkov na soncu!!!!!

No, od lani je pa krema tudi v Sloveniji

mene pa zanima, če se kreo za dojenčke isto nanaša le enkrat dnevno?
MicroSun Baby SPF 25 Crème (predvidevam,da ej to edina krema za otroka pod enimletom starosti, podatek sem dobila na navedeni spletni strani).
Hvala

Z lepimi pozdravi

ste prepirčane da je dovolj 1x nanos? po moje je dovolj tudi pri drugih kremah z pogojem da se otrok ne kopa ali ne poti. skratka da je samo na suhem.
morda za koga nepomembna pripomba pa vseeno.

mi že 8 leto uporabljamo Ilrido za otroke. in smo tudi zelo zadovoljni. no za to o kateri pišete ve pa nisem vedela.

Tudi mi imamo pozitivne izkušnje z Daylong – uporabili smo jo prvič pri 7 mesecev staremu sinu, ki ima hudo obliko alergije na izredno veiko stvari in atopični dermatitis. Uporabljamo faktor 16 in zares deluje tako, da se namaže le 1x dnevno. Jaz sem sicer bolj previdna in ga namažem ob dopoldansekem odhodu na plažo, popoldan pa še malo po bolj izpostaljenih delih telesa (ramen, obrazek). Sedaj imamo dojenčico staro 4 mesece in kremo tudi dobro prenaša.

New Report

Close