Kreme za gladko kozo
Mene pa ze dolg zanima,ktere kreme,losjone,tonike,olja,…itd uporabljate,da imate cimbolj gladko in prozno kozo po telesu? a poznate ksne dobre depilacijske kreme al pa kej?
Ja jaz uporabljam otroško olje Nivea,ki zelo lepo tudi diši ali pa Baby oil Johnson.
Toda taka olja imajo najboljši učinek,če si jih naneseš na mokro kožo,najbolje takoj po tuširanju in,ko si olje vtreš v kožo se obriseš še z brisačo.Učinek je neverjeten boš takoj opazila.
A, ja še en nasvet: Ne nanašaj si olja po obrazu,ker ti bo zamašilo pore:)
LP
Kupila sem si Niveo v spreju pa mi sede – predvsem zato, ker je nanašanje res hitro. Sicer pa so skoraj vse OK, glavno da si jih nanašaš vsakič po tuširanju. Za po sončenju pa je fino imet posebno kremo, ki podaljšuje tudi barvo (ali jo res??).
Imam pa vprašanje: ali katera ve za kakšno kremo, ki preprečuje lupljenje kože po so sončenju??
LP
Ja, odvisno zdej kakšno kožo imaš. Za suho al pa za mastno ni ista kremica. Jaz osebno imam po obrazu zelo suho kožo in uporabljam osatovo kremo od Schelerja (tole najbrž ni čist prav napisano), za ostali del telesa uporabljam mleko za telo Palmolive, stopala pa si “crkljam” z Just-ovo kremo, ki je najbolj učinkovita, če ti jo kdo nežno vtre v kožo. Kar pa se tiče depilacijskih krem pa je po moje tako, da so vse iste, tako in tako ti dlake začnejo rast po dveh dneh, tako da nimaš kej dost mim usekat, pa katerokoli kupiš. Problem je le, če imaš občutljivo kožo, si moraš pa stestirat katera ti ne povzroča izpuščajev, pa mozoljčkov.
LP, Poli
Fenjal rules – ej, uporabljam ga kak mesec in moja koža blazno lepo diši ter je tudi ful mehka. Ne vem, meni je to najboljš.
Tud men je fenjal ful dobr.
Forum je zaprt za komentiranje.