krema za sončenje
Pri nas v lekarni (Škofja Loka) so imeli edino kremo za sončenje za atopično kožo od Avene – 50 – 50B 15A. Ko smo mazali našega sinčka z njo po obrazu, je bilo od začetka O.K., zdaj pa sumim, da od nje postane okoli ust in rahlo po ličkih čisto rdeč. Ne vem, a ima mogoče še katera takšno izkušnjo s to kremo?!
Ker pa je ta tubica kreme majhna, sem že prej kupila tudi od Avene za telo – mleko v pršilu 50+, Ultra high protection, pa me skrbi, da bo po njej ves pikast.
Če ima katera pri svojih malčkih podobne težave z ZELOOO občutljivo kožo, ki res odreagira na večino krem, naj prosim napiše s čim se boste mazali na morju!
Hvala in lp,
mojcapec
Pri nas se je lansko leto res super odnesla od Eucerina. V lekarni so mi svetovali, da ne vzamem največjega faktorja, ker je potem več umetnije notri (?) in da bo malo nižji čisto v redu, kljub temu da ima alergijo (zdravnica pravi, da je vzrok neznan – dobi pa jo ko mu je vroče – ni važno ali je to poleti ali pozimi).
In res je bil sin lahko brez problema na soncu, nikoli opečen, z lepo rjavo barvo, ki mu je ostala kar dolgo (se ni skoraj nič luščil).
LP