Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Krema za sončanje

Krema za sončanje

Pozdravljeni!

Imam križne alergije tako na hrano, kot na cvetni prah, pršice itd., kožo imam že tako zelo občutljivo, da moram zelo pazit, ker mi določene kreme povzročajo prave muke, saj sem alergična na konzervanse in to vsebujejo vse kreme, sedaj pa me zanima, katero kremo za sončanje mi lahko priporočate iz lastnih izkušenj, da ne bo še hujše reakcije…..naj povem, da sunmix, nivea in še se bi našlo mi ne odgovarjajo.

Hvala in lep pozdrav

Eucerin ali Dr. Hauscka

trarara

Hvala, zanima pa me še kje se pa dobi krema Dr. Hauscka?
lp

Jza priporočm Ilrido. Je brez parfumov, barvil in konzervansov, za zelo občutljivo kožo. Osebno imam tzelo dobre izkušnje. Dobi se samo v lekarni.

meni pa ravno Ilrido ni odgovarjal. je gel in se ni vpil v kožo, na koži je pustil tanko prevleko. imela sem namreč alergijo, ki jo je sprožilo sonce in v tem primeru Ilrido ni bila dobra. Ilrido je najbrž uredu za nekoga, ki je alergičen na same kreme.

mi smo imeli ilrido v obliki mleka in ne gela. samo tistega za otroke. nimamo alergije na kreme ampak prehrambene in na pršico in cvetni prah.

dr. Hauscka se dobi v Sanolaborju

Moj mož tudi ne prenese parfumiranih krem in ostalega. Za sončenje sem mu letos kupila v DM kremo brez vonja (malo je treba pregledati ne vem na pamet imena).

Lep pozdrav!

Samo ne Eucerina, po nemških ekotestih se je izkazal za najslabšega!!

Najbolj naravni sta Dr. Hauschka in Weleda, tudi Ambre Solere naj bi bil kar ok, a prvi dve sta definitivno ekološki in brez škodljivih snovi. (je pa Hauschka menda nekoliko dražja od Welede, se mi zdi, tako da je meni osebno Weleda najboljša izbira – letos preizkušena!)

New Report

Close